Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit un copil de 8 ani să își salveze sora. Cei doi, la un pas să fie răpiți. VIDEO

Un copil de numai 8 ani din Ohio, Statele Unite, este considerat un erou, după ce a reușit să se salveze pe el și pe sora lui de o tentativă de răpire.

Cei doi copii stăteau pe bancheta din spate a mașinii bunicii lor. La un moment dat, bunica a ieșit din mașină pentru a lua o femeie de la spital. La numai 10 secunte, un bărbat a intrat în mașină și a încercat să plece cu tot cu copii.

„Băiatul a deschis ușa pentru a ieși, iar sora acestuia a încercat și ea să iasă, însă hoțul a ținut-o de hanorac. Apoi, fratele ei a reușit să îl împingă pe hoț și să își salveze sora”, spun polițiștii locali.

O cameră de supaveghere amplasată în zonă a reușit să surprindă modul în care cei doi copiii au reușit să iasă din mașină.

Apoi, bunica celor doi a anunțat autoritățile, iar hoțul a fost prins la scurt timp.

Citește și
politie
Cum ar fi fost luat cu forța un copil de către tată, în ciuda unui ordin de protecție

„Acest copil este un erou. Și-a salvat sora, deși știa că își pune viața în pericol. Este incredibil pentru vârsta lui”, au mai spus polițiștii, potrivit CNN.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult