Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul din România care va avea spectatori cât populația unui oraș important. Va începe în două zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se fac ultimele pregătiri la Costinești, unde peste două zile începe „Beach, Please!", unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate culturii urbane din Europa de Est.  

Sunt așteptați peste 200 de artiști din toate colțurile lumii, care vor fi plătiți, în total, cu peste 8 milioane de euro. Patru scene, 120.000 de spectatori pe zi și peste 50 de hectare de parcare reprezintă scenariul uriaș al acestui eveniment. Evenimentul, care se va desfășura pe 21 de hectare, a costat 14 milioane de euro.

Selly, organizator: „Un festival e mult mai mult decât artiștii care vor urca pe scenă. Avem tot felul de atracții: o roată impresionantă, un teren de baschet, un teren de skate, un food court imens, o scenă rapstalgia cu hip hop vechi românesc. Oamenii au cerut asta și oferim asta. Am luat un tramvai de la STB, l-am vopsit și vor fi lumini și DJ”

Scena principală are 100 de metri deschidere și aproape 1.000 de metri pătrați de ecrane LED. Desenele au fost inspirate din cultura urbană din Statele Unite ale Americii. Există două secțiuni VIP, de mărimea unui stadion de fotbal.

Artiștii români vor împărți scenele cu cei mai mari trapperi internaționali, precum Travis Scott, Wiz Khalifa sau 6IX9INE.

Citește și
fan Nicki Minaj
Anunț al organizatorilor festivalului SAGA privind returnarea banilor. Fan: ”Am venit special pentru Nicki Minaj cu familia”

George Carabelea, producător general: „Avem 2.000 de oameni care lucrează activ la festival. Cea mai grea parte e partea de safety, 500.000 de euro investiți, 800 de agenți de pază."

Artiștii au cerințe speciale.

George Carabelea, producător general: „Avem de la paturi care să depășească 2 metri și jumătate lungime, perne umplute cu anumite materiale, băuturi speciale, anumite mașini cu care să fie transportați, până la tuneluri de acces prin care să ajungă la scenă fără să fie văzuți."

A fost amenajat și un spațiu pentru corturi pentru cei care vor să fie cât mai aproape de festival. Fie îl închiriați, fie veniți cu el de acasă.

Cei care vor să vină cu mașina au la dispoziție o parcare de 50 de hectare, unde accesul se face direct din drumul național pentru a nu bloca stațiunea. În plus, 120 de autobuze vor circula non-stop pe ruta Constanța-Mangalia pentru a transporta turiștii.

„Beach, Please!" începe miercuri și va ține până duminică. Încă mai sunt bilete disponibile pe platformele de profil sau pe site-ul festivalului.

Biletele încep de la 299 de lei pentru prima zi, iar abonamentele pentru 5 zile de la 895 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult