Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Comemorări pentru adolescenta transsexuală de 16 ani, înjunghiată mortal în parc. Suspecții ajung în fața judecătorului

Tânăra de 16 ani înjunghiată mortal într-un parc ar fi fost victima unei crime premeditate. Brianna Ghey făcea parte din comunitatea transsexualilor, iar familia o considera „neînfricată”. Suspecții au fost prinși.

Doi suspecți, tot adolescenți au fost găsiți și interogați de poliție. O fată de 15 ani, din Warrington, și un băiat de 15 ani, din Leigh, au fost acuzați în miercuri dimineață pentru "atacul premeditat" asupra elevei, arată publicația Daily Mail.

Eleva transsexuală a fost găsită înjunghiată de mai multe ori, în parcul din Warrington, sâmbătă după-amiază, și a murit la scurt timp după aceea.

Cei doi adolescenți de 15 ani sunt duși la Curtea Magistraților din Chester în cursul zilei de astăzi, pentru emiterea mandatelor de arestare.

Brianna Ghey, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată mortal în plină zi, sâmbătă, într-un parc din Warrington, Marea Britanie.

Familia spunea că era "puternică, neînfricată și unică”: „Brianna era frumoasă, spirituală și amuzantă. Brianna era puternică, neînfricată și unică în felul ei”.

Marți seară, o serie de priveghi au fost organizate în Warrington și Bristol în memoria adolescentei a cărei familie este din Birchwood, Cheshire.

Membri ai comunității LGBT+ au afișat pancarte și steaguri su mesajele „Odihnește-te în putere” și „Odihnește-te în iubire”. La College Green, în centrul orașului Bristol, colegii Briannei au cântat și au lăsat fotografii ale tinerei la priveghi.

Prin donațiile online organizate de familie și prieteni, s-au strâns până acum peste 85.000 de lire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult