Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai neobișnuit influencer. „Fac bani în timp ce mănânc burgeri și îmi mângâi formele rubensiene”

O creatoare de conținut supraponderală a adunat în doar un an sute de abonați care sunt dispuși să plătească pentru a o vedea în ipostaze provocatoare.

Urmăritorii lui Feedee Decode așteaptă cu nerăbdare noutăți pe paginile sale de socializare, unde îi încurajează pe oamenii să o privească în timp ce mănâncă 10 hamburgeri la rând și să își mângâie „formele rubensiene”, așa cum se autodescrie, potrvit DailyStar.

Vorbind despre cariera ei neobișnuită, vedeta din social media a declarat că: „Am început să îmi postez fotografiile pe Instagram și pe alte rețele sociale în urmă cu aproximativ un an. Mi-am dat seama că pot câștiga bani făcând ceea ce îmi place - fotografiindu-mi corpul.”

În 12 luni ea spune că a ajuns la 410 abonați, care plătesc în mod regulat pentru a o vedea mâncând fast-food, în timp ce își mângâie trupul.

Citește și
Selly: “Școala românească e deconectată de lumea reală. Una înveți la școală, alta vezi când ieși din casă”
Selly: “Școala românească e deconectată de lumea reală. Una înveți la școală, alta vezi când ieși din casă”

Pentru alte persoane care doresc să înceapă o carieră similară, Feedee spune că i-ar sfătui să fie „răbdători și consecvenți”, mai ales la început.

„Este nevoie de timp pentru a-ți construi o prezență, dar dacă ești activ și îți place cu adevărat ceea ce faci, atunci va fi super distractiv”, a spus ea.

„În cele din urmă, nu-i ascultați pe ceilalți oameni și nu vă faceți griji cu privire la opinia lor. Faceți ceea ce vă place și continuați să faceți asta.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult