Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce i-a făcut un muncitor de construcții unui client: „Am vrut să mă răzbun”

Un muncitor în construcții din Marea Britanie a pavat pe aleea unui client numele echipei sale de fotbal preferate, după ce a descoperit un steag cu o altă echipă pe echipamentul său.

Muncitorul a scris în glumă inițialele echipei sale preferate, după ce a observat că bărbatul pentru care lucra a pus un steag cu o altă echipă de fotbal, Southampton, pe echipamentul său, informează The Sun. Potrivit apropiaților celor doi, muncitorul, fan AFC Bournemouth, s-a enervat după ce a văzut steagul.

„Nu fac asta pentru oricine, dar el e un prieten și am acceptat să-i fac această favoare. Așa că am fost la el acasă și am descoperit un steag imens pe excavatorul meu, așa că am vrut să mă răzbun și i-am pavat pe o alee inițialele echipei mele preferate”, a declarat acesta. După ce bărbatul a văzut aleea a fost atât de încântat, încât i-a cerut muncitorului să schimbe inițialele cu echipa pe care o susține el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
Johnny Bobbitt Jr
Farsa prin care un om al străzii a păcălit milioane de oameni. Pedeapsa primită

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult