Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul bizar al băiatului cu un dinte în craniu. Medicii l-au găsit după 12 zile

Un adolescent de 14 ani din Portugalia a ajuns pe masa de operație pentru a i se scoate un dinte din craniu, după ce a fost mușcat în timpul unui meci de fotbal.

Medicul Teresa Brito și colegii ei de la Spitalul din Sao Bernardo au prezentat cazul într-o publicație de specialitate, notează Daily Mail.

În ziua în care a avut loc meciul, băiatul a fost dus la spital cu o rană de circa 5 centimetri în partea dreaptă a capului. După ce i s-a cusut rana, băiatul a fost trimis acasă fără alte investigații. După cinci zile, adolescentul a mers la Urgențe și s-a plâns că are temperatură, se simte slăbit și îi e somn mereu.

I s-a curățat și bandajat rana din nou și i s-au dat antibiotic, care l-a scăpat de febră, dar doar pentru 24 de ore. La opt zile de la incident, adolescentul a revenit la urgențe cu o durere persistentă de cap și cu puroi ieșind din rană. Medicii au văzut că pacientul are „un abces inflamat” și l-au internat în spital. La patru zile de la internare, doctorii au cerut o tomografie computerizată, pentru că starea de sănătate a băiatului tot nu se ameliora.

Medicii au fost surprinși să descopere că în craniul copilului se afla un obiect străin, ce părea a fi din calciu sau metal. În următoarea zi, chirurgii au confirmat că, de fapt, obiectul era un dinte, care a și fost extras. În alte două zile, băiatul a fost externat și a plecat acasă.

Citește și
ecografie
O tânără a pierdut sarcina după ce a aşteptat 12 ore la Urgenţe. "Se ocupau de drogaţi"

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult