Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul în scaunul cu rotile care se ridică și merge, urcând în mașina prietenilor. „Miracolul” din Brașov, filmat

Un bărbat în scaun cu rotile se ridică și se urcă într-o mașină parcată pe un loc destinat persoanelor cu handicap. În Brașov. „Miracolul” a fost surprins în imagini și este, de fapt, o afacere din care ies bani frumoși.

Scenele revoltătoare au fost filmate în centrul Brașovului de polițistul Daniel Zontea și publicate apoi pe contul său de Facebook, arată publicația brașov.net. În filmarea care durează puțin peste un minut se pot observa câțiva bărbați care se află lângă o mașină parcată în fața clădirii Modarom. Imaginile ne pun, cel mai probabil, în fața unei afaceri bănoase, cerșetoria, mila trecătorilor fiind stimulată de un presupus handicap.

Unul dintre ei urcă în autoturism, pe bancheta din spate, iar altul pare că vrea să îl ajute pe un bărbat care se află într-un scaun cu rotile. Individul care stă în picioare se uită suspect în toate părțile, în timp ce amicul lui său, aparent imobilizat, încearcă să se dezlege din scaunul cu rotile.

După câteva secunde, „miracolul” se întâmplă. Bărbatul care era în fotoliul rulant se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagaj, acolo unde a ajuns și scaunul cu rotile. Extrem de nonșalant, cu o țigară în gură, presupusul bărbat cu handicap, merge fără probleme, pe propriile picioare, pășește lejer către mașină și urcă pe bancheta din dreapta față. Imediat ce toți amicii bărbatului urcă în autoturismul care era parcat chiar pe un loc destinat persoanelor cu handicap, indivizii se fac nevăzuți, arată sursa citată.

„Mâna întinsă nu primește ajutor”

În câteva ore de la postarea pe Facebook, filmulețul a adunat peste 170 de mii de vizualizări, dar și câteva sute de aprecieri și comentarii.

Citește și
bebelus
Premieră mondială: O femeie în scaun cu rotile, care suferă de o boală extrem de rară, a simulat o naștere

Polițistul Daniel Zontea, cel care a postat videoclipul, a lăsat un mesaj: „Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult