Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A încercat să-și găsească prietena din copilărie, cerând ajutor pe Twitter. Mesajul primit după câteva ore

O femeie care a cerut ajutor pe Twitter pentru a-și găsi ”cea mai bună prietenă” pe care a întâlnit-o într-o croazieră în 2006 a reușit să-i dea de urme după numai 11 ore, creând o mobilizare incredibilă în mediul online.

Brianna, din Mississippi, a postat o fotografie pe Twitter cu ea și o altă fată, cerând ajutorul utilizatorilor să o găsească. Nu-i cunoștea numele, doar își dorea să vadă ce mai face.

”Hei, Twitter. Am întâlnit-o pe această fată pe o croazieră la cină în Hawaii în 2006. Am fost cele mai bune prietene în acea noapte, așa că am nevoie de voi pentru a mă ajuta să-mi găsesc cea mai bună prietenă pentru că mi-e dor de ea și trebuie să știu cum este”, a fost mesajul tinerei, potrivit Daily Mail.

În câteva ore, Heidi, o artistă care pare să trăiască în California, i-a răspuns cu o fotografie identică, însoțită de mesajul ”Am auzit că m-ai căutat”.

Utilizatorii care au participat la căutarea lui Brianna au fost copleșiți de rezultat și chiar au izbucnit în lacrimi, mulți dintre ei distribuind mesajul ”iubesc internetul”.

Citește și
Sam Ballard
A murit după ce a mâncat un melc în urma unui pariu sinistru. Ultimele cuvinte ale tânărului

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult