Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început „Simfonia lalelelor” la Pitești. Mii de oameni au luat cu asalt parcul Lunca Argeşului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spectacolul de culori și parfumuri suave în Pitești unde a început "Simfonia lalelelor".

Evenimentul, aflat la cea de-a 45-a ediție, a fost organizat pentru prima oară în mijlocul naturii într-un parc, și nu în centrul orașului unde era în mod normal. Vizitatorii s-au bucurat de plimbări lungi printre aranjamentele spectaculoase, au făcut fotografii și au plecat acasă cu brațele încărcate de flori.

Mii de oameni au luat cu asalt parcul Lunca Argeşului, la deschiderea celei mai mari expoziţi florale din Pitești, supranumit orașul lalelelor. Explozia de culoare a furat imediat ochii vizitatorilor.

Panourile decorate cu flori au fost atracţia evenimentului. Aici participanţii s-au întrecut în fotografii şi chiar s-au format cozi.

În parc, în apropierea scenei unde sunt organizate spectacole, au fost amenajate și zone pentru picnic, extrem de apreciate de cei care au vrut să se relaxeze.

Citește și
Târg tradițional de Florii și Paște, la Târgoviște. Care e însă vedeta culinară internațională
Târg tradițional de Florii și Paște, la Târgoviște. Care e însă vedeta culinară internațională

Și două mame din Ucraina și copiii lor s-au bucurat de ziua de vineri care le-a mai alinat dorul de casă. Mama din Ucraina: Suntem foarte recunoscatoare românilor, în special pentru că ne-au găzduit. Suntem fericite să ne vedem copiii atât de fericiți.

Nici pofticioșii nu au fost uitați. Pentru ei a fost amenajată o alee de street food cu bunătăți. De la gogoși, langoși sau clătite până la burgeri sau fructe de mare.

La finalul zilei, vizitatorii au plecat acasă cu brațele încărcate, fie cu ghivece cu flori, fie cu tot felul de plante ornamentale care pot fi plantate în gradină.

Festivalul multicolor se va încheia duminică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult