Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A băut în club și a luat un Uber până acasă. Cum a ajuns fără bani și la 160 de km depărtare

Un tânăr care a petrecut o noapte întreagă în club, a rămas fără 400 de lire, după ce a adormit într-un Uber, în drum spre casă.

Joseph Fergie este un tânăr de 20 de ani, din Scoția, care a vrut să meargă acasă cu un Uber, după ce a petrecut vineri seara în club. Însă pe drum, tânărul a adormit în mașină, trezindu-se la peste 160 de kilometri depărtare de casă.

Drumul de la club până acasă ar fi durat, în mod normal aproximativ 15 minute, însă Joseph a adormit din cauza cantității mari de alcool pe care o consumase. Șoferul de Uber l-a trezit pe Joseph la 8.30am, pentru a-i spune că a ajuns la destinație. Însă în loc să ajungă acasă, tânărul era la peste 160 de kilometri depărtare, potrivit The Sun

Când a realizat unde se află, Joseph a făcut câteva fotografii pentru a le arăta prietenilor săi ce a pățit. ”Le-am spus tuturor prietenilor mei ce s-a întâmplat și au început să râdă. Nici nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat”.

Mai mult, Joseph a fost nevoit să meargă cu diferite autobuze și trenuri și să întrebe oamenii din jur pe unde se află, pentru a se întoarce înapoi acasă, după ce telefonul său a rămas fără baterie.

Citește și
Elev, aproape să intre în comă alcoolică după ce a băut țuică la școală
Elev, aproape să intre în comă alcoolică după ce a băut țuică la o şcoală "de 5 stele"

Când în sfârșit a ajuns acasă, la 12 ore de când părăsise clubul, tânărul a aflat că i-au fost retrase din cont 400 de lire – nota de plată pentru cursa cu Uber.

”Încă mai încerc să pun cap la cap ce s-a întâmplat noaptea trecută și vorbesc cu cei de la Uber să văd dacă am cum să rezolv această situație”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult