Modifica setarile cookie
Toate categoriile

15 cupluri din Craiova au sărbătorit nunta de aur. Seniorii nu au ezitat sa își facă declarații de dragoste

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost împreună, la bine și la greu, timp de 50 de ani! Este vorba despre 15 cupluri din Craiova, care au sărbătorit nunta de aur.

Seniorii, îndrăgostiți ca la început, au petrecut ca în tinerețe cu muzică, dans, bucate alese și au închinat un pahar cu vin în cinstea momentului.

Fiecare cuplu își are povestea lui și par să dețină cheia unei căsnicii fericite.

„Eu sunt bărbatul în casă, am ultimul cuvânt. Zic: Da, nevastă!”, a spus unul dintre seniori.

Autoritățile locale i-au sărbătorit pe cei care au ajuns la acest prag al căsniciei oferindu-le diplome, flori și o petrecere în cinstea evenimentului. Buna dispoziție a fost menţinută de ritmurile muzicii populare.

„Trăim vremuri foarte dificile, important e să luptăm în continuare, să fim optimiști, să respectăm toate regulile așa cum am făcut-o în această după amiază”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Citește și
Elicopter
Nuntă extravagantă în Dolj. Primarul unei localități a ajuns la petrecere cu elicopterul

Seniorii nu au ezitat să își facă declarații de dragoste, ca în urmă cu 50 de ani.

„La noi a fost o căsătorie în 3 zile - ne-am cunoscut, ne-am plăcut și în 3 zile ne-am căsătorit. Fără să spunem la părinți. Știți cum era pe timpuri”, a mărturisit un cuplu.

Secretul unei căsnicii fericite este respectul, susțin sărbătoriții.

„O iubesc ca la început și începutul începe de acum. Dacă nu ne-am fi înțeles înseamnă că nu am fi supraviețuit”, a mai spus un senior.

Seniorii au mărturisit că vor sărbători nunta de aur și în familie - cu copiii și nepoții. Sau chiar se vor duce la biserică, să își reînnoiască jurămintele de iubire și în faţa lui Dumnezeu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult