Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în ziua alegerilor. Cioloș îl acuză pe Ciolacu că "ascunde adresele secțiilor de votare din diaspora"

Tensiuni pe scena politică din România chiar în ziua alegerilor locale și europarlamentare.  

Președintele Partidului REPER, Dacian Cioloș, a adus, duminică, acuzații grave la adresa premierului României, Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, șeful Guvernului "ascunde adresele secțiilor de votare din diaspora".

"Cer Guvernului Ciolacu să repună harta cu secțiile de vot pe site-ul MAE pentru că ne scriu foarte mulți oameni care sesizează dispariția fișierului cu secțiile de vot și adresele acestora. Este inadmisibilă o asemenea brambureală din partea celor care organizează alegerile comasate", a afirmat, într-un comunicat de presă, Dacian Cioloș.

"Pînă azi, pe siteul-ul MAE a existat un document cu harta și adresele secțiilor de vot din străinătate care, în mod misterios, a dispărut după începerea procesului de vot. Adresa unde românii din diapora puteau verifica unde pot să voteze și care nu mai funcționează este aici: https://www.mae.ro/sites/default/files/file/anul_2024/alegeri_2024/lista_sectiilor_de_votare_9_iunie_2024_site_mae.pdf", a transmis Partidul REPER.

"Partidul REPER cere Ministerului Afacerilor Externe să repună de urgență pe site harta cu secțiile și adresele secțiilor de votare din străinătate", a mai spus formațiunea politică.

Citește și
gabriela firea, nicusor dan
Rezultate alegeri locale 2024. Exit-poll-uri ora 19:00. Cum stau candidații în cursa pentru București și CJ-uri - SURSE

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult