Modifica setarile cookie
Toate categoriile

USR București: ”Radu Mihaiu a depus o plângere penală in rem pentru infracțiunile electorale comise în timpul votării”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a depus o plângere penală in rem pentru infracțiunile electorale comise în timpul votării de duminică din Sectorul 2, anunțat USR București într-un comunicat de presă.  

Plângerea vizează ”fapte grave, precum cumpărarea de voturi și distribuirea de buletine deja ștampilate”.

„Există dovezi clare, inclusiv poze, care arată că au fost dați bani de către candidatul PSD pentru cumpărarea de voturi. De asemenea, au fost distribuite buletine deja ștampilate. Aceste fapte au fost identificate în patru secții diferite, ceea ce indică o acțiune coordonată a aceluiași partid. Este esențial ca cei care au cumpărat voturi să fie trași la răspundere", a declarat Radu Mihaiu, conform sursei citate.

Anunțul vine după aproximativ 3 ore de la mesajul transmis de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Judecătoria Sector 2, care au anunțat că au făcut verificări şi nu au indentificat înregistrată nicio plângere penală formulată de către primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, nici la Parchet, nici la poliţie.

Pe de altă parte, USR București mai precizează faptul că Biroul Electoral Municipal (BEM) a admis contestația depusă de Radu Mihaiu, iar Secția 352 va fi renumărată.

Citește și
Clotilde Armand și Radu Mihaiu
Rezultate alegeri locale 2024. În continuare, probleme mari la Sectoarele 1 și 2, conduse de Clotilde Armand și Radu Mihaiu

”Prima victorie. Vom scoate la lumină toate voturile voastre!”, a transmis Mihaiu pe Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult