Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: PSD a propus să îl susțină pe candidatul Piedone la Primăria Capitalei. PNL a refuzat

Surse din interiorul coaliției de guvernare PSD-PNL afirmă că, în discuția de luni, PSD l-a propus pe Cristian Popescu Piedone candidat comun la Primăria Generală, dar liberalii au refuzat să susțină această variantă.

În prezent, candidatul oficial susținut de PSD-PNL pentru Primăria Capitalei este medicul Cătălin Cîrstoiu.

În urmă cu câteva zile, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat despre Piedone că ”este un cunoscut de-al meu, ne cunoaştem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector”.

Recent, deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus la DNA un denunţ pe numele lui Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane şi înşelăciune.

El a depus, totodată, o sesizare la Agenţia Naţională de Integritate cu privire la posibile situaţii de incompatibilitate şi conflict de interese în care s-ar afla Cătălin Cîrstoiu.

Citește și
Piedone, Maruta
VIDEO. Piedone, la Măruță, în 2023: ”Și beat și treaz, nu candidez la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”

Sursele politice mai spun că, după ședința de luni, liderii PSD și PNL au concluzionat că vor merge în continuare cu Cătălin Cîrstoiu și că, săptămâna viitoare, vor merge împreună cu el să-și depună candidatura.

Pe de altă parte, Cîrstoiu s-a plâns că primarii de sectoare nu îl susțin și nu se implică în campanie. Din cauza acestei lipse de implicări din partea celor două partid persistă și zvonurile potrivit cărora Cîrstoiu se va retrage din proprie inițiativă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult