Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2: Nu a fost înregistrată nicio plângere penală formulată de Radu Mihaiu

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Judecătoria Sector 2 au transmis că au făcut verificări şi nu au indentificat înregistrată nicio plângere penală formulată de către primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, nici la Parchet, nici la poliţie.

„În urma verificărilor efectuate, nu am identificat înregistrată nicio plângere penală formulată de primarul Radu Mihaiu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Judecătoria Sector 2 sau la poliţie”, arată Parchetul respectiv.

Sursa citată mai spune că, în momentul în care va fi înrgistrată o astfel de plângere, vor comunica acest lucru.

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunţat, marţi, că depune plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz în serviciu şi instigare la fals în acte publice. „Se vede cu ochiul liber modul în care se încearcă fraudarea alegerilor de la Sectorul 2, vom extinde plângerile la mai multe secţii unde tot procesul de vot a fost pus sub semnul întrebării, cu buletine preştampilate în ziua votului, cu chei de control care nu se închideau, cu presiune pusă pe preşedinţii nedormiţi”, a afirmat edilul.

Miercuri, Mihaiu a declarat că, de peste 50 de ore, Biroul Electoral de sector tergiversează lămurirea situaţie de la secţia 352. El acuză că este încercată „muşamalizarea acestor fraude, timp în care nişte nemernici pun presiune pe oamenii din comisia respectivă” .

Citește și
Radu Mihaiu
Radu Mihaiu va depune plângere penală împotriva Biroului electoral de sector. El acuză dispariţia a 1.800 de buletine

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult