Roberta Anastase, despre acuzatiile lui Dragnea: A consumat ceva inainte sa iasa cu aceasta aberatie

Ultima actualizare: 18-08-2012 08:42
Roberta Anastase

Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, respinge acuzatiile sefului de campanie al PSD, Liviu Dragnea, potrivit carora ea ar bloca procesul de numarare a voturilor in patru sectii de votare.

"Eu cred ca domnul Dragnea a consumat ceva, o fi sarbatorit putin mai devreme, inainte de a iesi sa faca astfel de declaratie, care nici macar nu este o declaratie, este o aberatie. Eu, ca cetatean, am intrat in sectia de votare pentru a-mi exercita dreptul de vot. Nu am fost in sectia de vot decat pentru a vota. In plus, Biroul Electoral Judetean nu confirma blocarea numararii in vreo sectie de vot. Deci suntem intr-o minciuna totala organizata de USL, ca de altfel intreaga zi de vot de astazi", a declarat Roberta Anastase, citata de Mediafax.

Contactat telefonic, presedintele Biroului Electoral Judetean Prahova, judecatorul Alice Harhoi, a declarat ca nu are informatii potrivit carora

procesul de numarare a voturilor ar fi blocat

in vreuna dintre sectiile de votare de pe raza municipiului Ploiesti.

Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a facut apel, duminica noaptea, la Politie si la Ministerul Administratiei si Internelor pentru a interveni la Ploiesti, acolo unde presedintele Camerei, Roberta Anastase, "impreuna cu SPP-istii sai, blocheaza numararea voturilor in patru sectii".

"S-a raportat o situatie foarte grava la Ploiesti, in municipiu, unde s-au numarat 151 de sectii din 155, mai sunt patru de numarat si avem in fata 1.500 de voturi. Doamna Roberta Anastase cu SPP-istii dumneaei blocheaza sectiile si nu mai permit numararea. Cerem Politiei Romane si MAI sa intervina imediat pentru a permite finalizarea procesului de numarare a voturilor in Ploiesti", a spus Dragnea.

El a spus ca ceea ce se intampla la Ploiesti, respectiv ce face Roberta Anastase, este "extraordinar de grav".

"Facem apel la Politie, la MAI, la presa sa ne ajutati sa se finalizeze procesul de numarare a voturilor. Oamenii sunt inca in sectii. Informatia mi-a dat-o premierul, el suna pe toate partile. Sper sa nu ne impiedicam in patru sectii in tara asta, sa inteleaga ca au pierdut, asta e viata", a spus Dragnea.

Sectiile la care Liviu Dragnea a facut referire au numerele 14, 77, 135, 137.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO