(P) Danone Romania a implinit 18 ani si a organizat Ziua Portilor Deschise la Fabrica de iaurt din Colentina
Sambata, 1 iulie, Danone Romania a organizat Ziua Portilor Deschise in fabrica de iaurt din Colentina, Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, vizitatorii au vazut indeaproape cum sunt produse iaurturile Danone, pornind de la lapte si fermenti, au aflat in cat timp ajunge laptele de la ferma la fabrica si care sunt standardele de calitate pe care trebuie sa le indeplineasca iaurturile inainte de a ajunge pe rafturile magazinelor.
Turul de fabrica i-a purtat pe vizitatori pe tot traseul pe care il parcurge laptele in fabrica: din momentul in care soseste de la ferme, de cate ori este testat inainte de a intra in procesul de productie, ca iaurtul este lapte fermentat, dar si cat de importanta sunt tehnologia si igiena impecabila pentru a face, in medie, pe zi, 1 milion de iaurturi de cea mai buna calitate.
Peste 350 de milioane a investit compania Danone in cei 18 ani de activitate, atat in modernizarea productiei locale, cat si in programe de sustinere a dezvoltarii productiei locale de lapte sau pentru dezvoltarea de proiecte educationale dedicate nutritiei.
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.