(P) Cauți dezvoltatori imobiliari de încredere? Hagag Development Europe, dezvoltator specializat în proiecte rezidențiale

hagag dezvoltator promo

Hagag Development Europe este lider în dezvoltarea de proiecte imobiliare, fiind apreciat în domeniu prin obținerea unor premii renumite precum Investitorul Anului în cadrul Galei Real Estate 2019 sau Cel mai bun proiect office 2020 - Forbes.

Acest dezvoltator imobiliar se mândrește cu portofoliul său care oferă o gamă variată de proiecte rezidențiale și office, fiecare conceput să răspundă celor mai exigente pretenții. Scopul său este să redefinească conceptul “stil de viață urban”, introducând pe piața românescă un mix de proiecte care variază de la moderne, care dispun de concepte high-end și smart-home, și până la cele care celebrează istoria și păstrează stilul arhitectural al clădirilor din trecut.

Hagag Development Europe își dezvoltă proiectele în jurul a patru valori principale: Calitate, Integritate, Comunitate și Inovație, oferind astfel clădiri excepționale, la cele mai înalte standarde. Misiunea sa este să aducă pe piața românească proiecte imobiliare care să depășească normele industriei, menite să ofere viitorul, păstrând în același timp farmecul trecului.

Ca dezvoltator imobiliar București care se poate mândri cu proiecte imobiliare derulate în zone premium ale orașului - Calea Victoriei, Lacul Pipera sau Piața Universității, brandul HAGAG se evidențiază prin elementele arhitecturale și de design unice, oferind clienților săi o combinație surprinzătoare între stilurile contemporan și istoric.

Proiectele imobiliare HAGAG Development Europe sunt împărțite în două categorii, rezidențiale și office. În categoria proiectelor rezidențiale se numără H Victorie 139, H Pipera Lake si H Eliade 9.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

 

H Victoriei 139

 

Amplasat într-o locație exclusivistă, chiar lângă Muzeul Național „George Enescu”, proiectul H Victorie 139 dezvoltă o clădire rezidențială prestigioasă, fără a-i pierde farmecul său interbelic. Clădirea va include 33 de apartamente, fiecare pregătit cu o deosebită atenție și materiale de cea mai înaltă calitate. Finisajele alese, locația din centrul Bucureștiului, cât și parfumul de istorie care însoțesc acest proiect reprezintă garanția unei alegeri excelente, fie pentru achiziție sau investiție. H Victorie 139 oferă o clădire high-end, menită să ofere un stil de viață bazat pe rafinament și confort la cele mai înalte standarde.

 

H Pipera Lake

 

H Pipera Lake este mai mult decât un proiect imobiliar, Hagag Developement Europe punând bazele unei comunități cu standarde excepționale. Natura și facilitățile unui stil de viață urban se îmbină armonios în cadrul acestui nou complex rezidențial. Printre punctele sale forte se numără conceptul aparte tip gated community, concierge 24/7, și proximitatea școlilor și a spațiilor comerciale. În vederea alegerii apartamentului ideal, clienții pot alege dintre patru opțiuni: studio, studio dublu, 2 camere și 3 camere, fiecare prevăzut cu teresă sau grădină proprie. Printre facilitățile complexului rezidențial H Pipera Lake se numără localizarea privilegiată, finisajele premium, spațiile verzi amenajate, parcare, locuri de joacă, încălzire în pardoseală.

 

H Eliade 9

 

Cel de al 3-lea proiect rezidențial al Hagag Development Europe este H Eliade 9. Asemenea proiectelor anterioare, H Eliade 9 este amplasat într-o locație exclusivistă, respectiv Cartierul Primăverii. Acest nou etalon al proiectelor rezidențiale din București, va cuprinde un număr de 35 de apartamente de tip smart-home, fiecare dintre acestea dispunând de grădină sau terasă privată. Parterul clădirii va fi dedicat exlusiv unui lobby spațios și luminos, grație atriumului vertical spectaculos. Finisajele și designul premium, intrarea securizată, serviciile concierge disponibile 24/7, cele 62 locuri de parcare și locația sunt atuurile unei experiențe de 7*.

hagag proiect eliade

Din categoria proiectelor imobiliare office, fac parte H Victorie 109, H Tudor Arghezi și H Stibey Palace.

 

H Victoriei 109

 

Calea Victoriei reprezintă un reper al Bucureștiului, o arteră încărcată de obiective istorice, galerii de arte și spații comerciale. Proiectul H Victorie 109 este inspirat din toate aceste elemente, și oferă o clădire cu un farmec istoric, al cărei interior propune finisaje high-end și spații de lucru moderne. Birourile și spațiile comerciale se vor îmbina într-un spațiu generos – 7,036 mp. Proiectul prezintă certificare BREEAM, clasa A și este caracterizat de detalii arhitecturale unice și finisaje high-end. Totodată, clădirea dispune de două spații de parcare, un spațiu de parcare interior pentru autoturisme, și un spațiu de parcare amplasat în spatele clădirii pentru biciclete, prevăzut cu puncte de încărcare electrică pentru autoturisme.

 

H Tudor Arghezi

 

H Tudor Arghezi 21 are o poziție excepțională, la km. 0 al Bucureștiului, în apropiere de Piața Universității, având o vizibilitate excelentă. Clădirea va oferi un spațiu remarcabil pentru birouri, cu o suprafață de 6,975 mp, conceput special să stimuleze creativitate și productivitatea.
Acest proiect se bucură de o serie de facilități precum acces rapid la mijloacele de transport, la stația de metrou Universitate, acces facil cu auto și parcare. Detaliile tehnice sunt importante pentru orice clădire de birouri pentru că spațiul în care lucrezi trebuie aliniat cu imaginea companiei care îl închiriază. Astfel, HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar care pune la dispoziția clienților săi din segmentul office un sistem modern de telecomunicații cu supraveghere video (CCTV) și sistem de alarmă, dar și finisaje interioare de calitate care vor face ca zilele de lucru să fie mai plăcute.

 


H Știrbei Palace

 

Ultimul, și poate cel mai spectaculos proiect marca Hagag Development Europe, este H Știrbei Palace. Înconjurat de embleme arhitecturale, acest proiect își propune să devină el însuși o emblemă a Bucureștiului. Reabilitarea Palatului Știrbei este una dintre prioritățile acestui proiect și vizează readucerea la viață a acestei clădiri cu o valoare istorică inestimabilă. Într-un contrast surpinzător, acest simbol al orașului va fi conectat cu o clădire modernă print-un elegant pasaj din sticlă. Acestă luxuriantă galerie comercială va cuprinde spații de expoziție artă & design, birouri, galerii comerciale și magazine tip boutique.


Puteți afla mai multe detalii despre proiectele Hagag Development Europe aici: https://www.hagageurope.ro/
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.