Luna Nouă din zodia Scorpion pe 13 noiembrie 2023. Nativii Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți mai intens asta

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă din zodia Scorpion are loc pe 13 noiembrie. Evenimentul astral marchează etape noi, este asociat cu inițiative și setarea unor obiective pe termen lung.

Ce însămânțăm acum se va culege peste șase luni, când va avea loc Luna Plină în aceeași zodie.

Scorpionul este arhetipul relațiilor de iubire intense, al transformărilor profunde, radicale, de regenerare. De asemenea, Scorpionul este asociat și cu banii și face parte din axa financiară Taur-Scorpion, care a fost puternic afectată în ultimul an și jumătate.

Luna Nouă din zodia Scorpion poate aduce revelații și dacă într-un domeniu din viața noastră au existat momente de trădare, înșelare sau manipulare, acum conștientizăm, schimbăm direcția și începem un capitol nou. De asemenea, este un moment favorabil de renunțare la vicii sau la atașamente dăunătoare.

Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul Scorpionului, așa că energia va fi una intens transformatoare. Luna Nouă se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur. Prin urmare, ne putem aștepta la evenimente, care anunță surprize și răsturnări de situație.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Ce aduce Luna Nouă din Scorpion pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul financiar, al transformărilor profunde, relațiilor și intimității, dar și încrederii reciproce. Berbecii își pot seta obiective financiare pe termen lung. În planul relațiilor, se poate renunța la o relație nefuncțională sau o relație poate trece la următoarea etapă.

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este momentul unui nou început în planul relațiilor și nativii sunt invitați să-și seteze obiective noi, să treacă la un alt nivel sau să renunțe la o relație care nu îi mai reprezintă.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul muncii și sănătății și deschide noi etape în viața profesională a acestora. Gemenii ar putea să înceapă un job nou sau o activitate independentă, o colaborare nouă. Din punct de vedere al sănătății, nativii ar putea să adopte un stil sănătos.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Racii ar putea să înceapă o nouă etapă în planul sentimental, să fie creativi într-un proiect nou, să-și rezerve mai mult timp copiilor.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Se deschid noi etape în aceste domenii și Leii își pot seta obiective privind viața de familie, o mutare sau administrarea unor imobile.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul gândirii, comunicării, informațiilor. Posibil unele informații care le parvin să îi facă pe nativi să își schimbe perspectiva asupra unor lucruri pe care până acum le vedeau altfel. Dacă au fost trădați sau înșelați, acum își vor da seama și vor schimba direcția în relație sau în relațiile profesionale.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este un moment prielnic pentru a-și seta obiective și planuri de viitor privind administrarea banilor, să găsească un echilibru între încasări și cheltuieli.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul personalității și se vor gândi la planurilor lor, la ce-și doresc. În urma unor discuții cu partenerul de cuplu, pentru că fenomenul astral se formează față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, vor fi surprinși de reacția sau acțiunea acestuia.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul subconștientului, meditației, spiritualității și trecutului. Săgetătorii pot avea niște conștientizări, să înceapă o vindecare, să se regenereze, să se reechilibre, să elimine din viața lor ce îi ține în loc.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul planurilor de viitor, proiectelor, prietenilor și grupurilor pe care le frecventează. Fenomenul astral poate aduce noi etape în viața nativilor în sfera profesională, dar și renunțarea la niște proiecte, care nu mai funcționează sau la prieteni cu care nativii nu mai au aceleași viziuni și pasiuni.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul carierei, imaginii și statutului. Se dechid noi etape în planul profesional sau se schimbă direcția, iar nativii sunt invitați să elimine ceea ce nu mai merge în planul profesional și-și setează obiective pe termen lung.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul educației superioare, călătoriilor, perfecționării și dezvoltării profesionale, sistemului de principii și valori. Așadar, se deschid etape noi în aceste domenii. Recomandarea astrelor este ca nativii să renunțe la tipare vechi de gândire și să-și schimbe perspectiva, iar acest lucru se va întâmpla după ce vor primi niște vești sau informații surpriză.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.