Vremea 28 martie 2019. Temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului

×
Codul embed a fost copiat

Joi, local, apare bruma, iar peste zi va fi soare, dar răcoare pentru un final de martie. În nord apar câţiva nori.

Şi vineri vom avea temperaturi modeste pentru acest moment al anului. Bruma apare pe zone restrânse, iar în estul ţării, norii persistă, dar sunt slabe şanse de ploaie. Vântul rămâne insistent în sud-est, iar nivelul presiunii atmosferice scade.

Sâmbătă, vremea se încălzeşte şi temperaturile revin la normal, domina atmosfera însorită şi doar în est şi sud-est vin câţiva nori de ploaie. Bruma va apărea doar prin depresiuni, iar maximele pot depăşi 18 grade prin vestul ţării.

Duminică prindem vreme agreabilă. Se face mai cald, vedem soarele, şi doar prin sud şi sud-est ar putea să plouă puţin. Dimineaţa aduce negura, iar amiază, temperaturi de peste 10 grade în toată ţara.

Vremea în fiecare regiune

Citește și
nori
Atenționare meteo. Cod galben de vânt puternic în 15 judeţe
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă o zi însorită, cu vânt activ şi temperaturi mai modeste la malul mării. Peste noapte se înnorează şi e posibil să cadă doi-trei stropi de ploaie.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, acum, dimineaţă este cam frig, poate să apară şi bruma, dar amiază ne-aduce vreme frumoasă şi 13...14 grade în termometre. Vântul mai are unele porniri, însă nu mai vorbim de viteze mari.

În nordul Moldovei şi în Bucovina găsim atmosfera schimbătoare, e posibil să picure trecător, iar vântul are intensificări din când în când. Dimineaţă este destul de rece, însă după prânz aşteptam temperaturi mai ridicate decât ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va fi şi astăzi răcoare, chiar frig la începutul zilei, când se poate apărea bruma. Maximele se opresc pe la 10...11 grade şi nu este exclus să cadă câţiva stropi de ploaie.

Şi în ţinuturile vestice avem o dimineaţă rece, cu temperaturi negative şi condiţii de brumă. Apoi, soarele dezmorţeşte treptat atmosfera şi temperaturile ajung pe la 14 grade.

În Transilvania este foarte frig în primele ore, în special în zona depresionară. Amiază ne-aduce vreme frumoasă, vânt mai insistent pe la munte şi temperaturi comparabile cu cele de ieri.

În Oltenia găsim atmosferă plăcută, foarte puţini nori şi până la 15 grade în termometre.

Şi în ţinuturile sudice prindem vreme frumoasă, dar va fi cam răcoare pentru finalul lunii Martie. Dimineaţa şi noapte sunt condiţii de brumă şi aici.

BUCUREŞTI

În Bucureşti, joi, rămânem cu vremea rece, se ating 12...13 grade după prânz şi norii apar destul de rar. Şi vineri va fi cam răcoare, vântul activ, avem soare cu nori şi în jur de 10...11 grade. Noaptea mai sunt condiţii de brumă, iar presiunea atmosferică scade uşor.

Sâmbătă percepem o încălzire uşoară, dar se adună norii. Maximă atinge 15 grade, minimă în jur de 4 grade.Duminică la fel, soare cu nori, vânt activ şi temperaturi potrivite momentului.

Vremea la munte

La munte, ziua de joi aduce vreme mai bună decât ieri. Se face puţin mai cald, şi doar în zona Orientalilor apar norii de ninsoare.

Şi vineri dimineaţa sunt aşteptate ceva fulguieli, dar mai târziu, norii se retrag în masivele estice. Sâmbătă vremea se încălzeşte, soarele apare peste tot, dar în zona de Curbură şi în Orientali, vor fi şi ceva nori.

Duminică, temperaturile mai urca puţin, norii vin şi trec, iar vântul va mai avea ceva intensificări. Nu sunt anunţate precipitaţii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Înnorări, precipitaţii, dar și lapoviță. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
Înnorări, precipitaţii, dar și lapoviță. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Ziua de miercuri ne aduce vreme bună în regiunile intracarpatice, dar în rest vor fi înnorări şi precipitaţii slabe: ploi în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, lapoviţa în Moldova, iar la munte va ninge.

Atenționare meteo. Cod galben de vânt puternic în 15 judeţe
Atenționare meteo. Cod galben de vânt puternic în 15 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de vânt puternic şi viscol, la altitudini mari, valabilă în 15 judeţe.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.