Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. O să punem punctul pe ”i” într-o situaţie sentimentală, ca să recuperăm o relaţie de cuplu, o căsnicie, ceva la care nu putem renunţa, că ne doare sufletul.

 

CAPRICORN
Se poate să daţi o petrecere de zi aniversară sau e avanpremieră la Sfântul Ion de mâine şi o să fie frumos. O veste neaşteptată, o prezenţă agreabilă, poate se-ntâmplă ceva memorabil, o cerere în căsătorie, după o logodnă prelungită, probabil.

VĂRSĂTOR
O reuniune colegială o să vă dezmorţească sufleteşte şi o să vă repună în centrul atenţiei. Poate vă abordează cineva la petrecerea la care vă duceţi în vederea unei colaborări şi o să acceptaţi provocarea, dacă eraţi lipsiţi de alte angajamente.

PEŞTI
Poate vă duceţi la nunta cuiva, ori e altă ceremonie, un spectacol de gală şi o să aveţi o stare de graţie. Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi o să apăreţi mai des pe scenă socială, poate prezentaţi un produs la care aţi lucrat sau poate-aveți ceva de spus.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

BERBEC
Aţi putea face rapid un dus-întors recreativ, să luaţi o gură de aer proaspăt de la munte şi să vă-ntoarceţi revigoraţi acasă. Se poate să mai frecventaţi şi alte medii, să vă-mprieteniți cu alţi oameni care vor fi pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi.

TAUR
Se poate să reapară cineva care să vă declare dragoste pe viaţă şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru şi treceţi peste o supărare. O să primiţi un răspuns favorabil de la cineva care e de acord cu ce vă doriţi de la el, ea şi o să începeţi o viaţă nouă, e ceva care va duce la alt nivel emoţional.

GEMENI
O persoană tânără vrea să fie în preajma voastră şi să împărtăşiţi idei, emoţii, sentimente. Cineva care vă iubeşte v-a pregătit o surpriză poate fi şi o petrecere, ceva care o s-aducă un plus de lumină într-o relaţie fie ea de prietenie sau de dragoste.

RAC
Poate-o să fiţi de față când îşi unesc destinele nişte oameni dragi, rude prieteni şi o să fie emoţionant. O întâlnire memorabilă, poate se vor spune nişte lucruri care-ar salva o căsnicie, o relaţie amoroasă şi v-ar face să fiţi fericiţi.

LEU
Se poate să reparaţi o relaţie care fusese afectată de o ceartă, neînţelegere şi o să vă vina inima la loc. În familia voastră ar putea apărea o veste bună, despre o căsătorie, despre apariţia unui copil, sau despre revenirea cuiva după o lungă absenţă.

FECIOARĂ
Prietenii vor să petreceţi mai mult timp împreună, cel puţin în perioada asta, semn că le-aţi lipsit şi e momentul să recuperaţi. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, tot e sărbătoare, mâine e Sfântul Ion şi daţi de băut, de mâncat, chiar dacă nu e un sărbătorit anume.

BALANŢA
Se poate să primiţi nişte cadouri care v-așteaptau de la Crăciun, probabil, şi o să fie o adevărată surpriză. Se poate să daţi o fugă în alt colţ de ţară să staţi la taclale şi la un grătar cu nişte oameni dragi, să vă bucuraţi de faptul c-aţi trecut cu bine în Noul An.

SCORPION
E posibil să apară cineva care să vă atragă prin şarm şi personalitate şi să vă gândiţi c-aţi putea forma un cuplu. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate şi cu rudele ca să puneţi la cale o nuntă, un botez sau e un alt eveniment de familie care vreţi să iasă ca la carte.

SĂGETĂTOR
Lucrurile bune vin spre voi, totul e să nu le daţi ignoraţi total, să nu regretaţi. O să luaţi probabil mâine banii pe care vi i-a promis cineva, deşi e posibil chiar de azi, c-aveţi indiciu clar de bani, dar să aşteptăm până mâine, să fim mai siguri. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani
Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani

Horoscop 5 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. E bine să ne destăinuim celor apropiaţi, mai ales dacă avem ceva pe suflet.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.