Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani


Ultimul update: Sambata 05 Ianuarie 2019 10:45
Data publicarii: Sambata 05 Ianuarie 2019 07:41
Categorie: Horoscop

Horoscop 5 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. E bine să ne destăinuim celor apropiaţi, mai ales dacă avem ceva pe suflet.

 

CAPRICORN
O prezenţă cu totul neaşteptată, vi se face vreo declaraţie de dragoste sau e doar o invitaţie în oraş, la cafea, la cină. Vă caută nişte prieteni care dau o petrecere, poate fi un eveniment cu pretenţii, o nuntă, o gală, şi să nu treceţi neobservaţi pe-acolo.

VĂRSĂTOR
Poate daţi o fugă la rudele pe care nu le-aţi putut vedea de sărbători şi o să vă bucuraţi de veştile bune şi aveţi de făcut şi voi nişte anunţuri. Pe voi vă convoacă nişte cunoscuţi să luaţi parte la o întrecere - pe pârtie, pe gheaţă, într-o sală de sport, să descărcaţi adrenalina, mă rog, surplusul.

PEŞTI
Invitaţie de onoare la fini, la naşi, e o reuniune cu bucurie, poate s-a întors cineva de pe unde a fost plecat şi sărbătoriţi. Voi o să le atrageţi atenţia unor oameni cu ceea ce lucraţi şi o să căpătaţi un plus de prestigiu şi vizaţi un loc mai sus pe scara ierarhică, pentru c-aveţi resurse cât cuprinde.

BERBEC
O să treceţi poate şi pe la nişte prieteni care împart ajutoare celor care n-o duc prea bine şi-o să faceţi şi voi un serviciu benevol. E o ceremonie la care o s-ajungeţi, deşi mai aveţi şi altceva în program, c-aţi primit mai multe solicitări zilele astea de la cei pe care i-aţi ratat de sărbători.

TAUR
O problemă sentimentală mai scoate câte-o amintire de la naftalină şi o să vedeţi dacă vă-ntoarceţi la o dragoste mai veche. Se poate să deveniţi sufletul unui eveniment, să vă ocupaţi şi de anumite aspecte la care vă pricepeţi şi o să aveţi şi un cuvânt de spus, s-aveţi momentul vostru de glorie.

GEMENI
Se poate să aflaţi despre un job la care-o să vă duceţi dacă sunteţi în căutarea unui salariu mai bun. E posibil să primiţi nişte bani sau să vă invite cineva la masa pe cheltuiala acestei persoane şi să vă facă plăcere c-aveţi unde ieşi diseară şi cu cine.

RAC
Poate-i faceţi o vizita unei persoane care a fost bolnavă, o fi în convalescenţă şi o să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu prietenii. Întrevedere cu cineva care v-a lipsit şi o să refaceţi acele fire nevăzute care leagă doi oameni când au multe în comun şi relaţia poate continua frumos.

LEU
Program cu de toate, vă ocupaţi şi de ai voştri, vă duceţi şi la-ntalnire cu prietenii sau plecaţi în excursie. O să puteţi afla ce n-a mers într-o relaţie şi ce e de făcut ca să convieţuiţi în cei mai buni termeni - staţi de vorbă, vă faceţi confesiuni şi nu lăsaţi nimic la voia-ntamplarii.

FECIOARĂ
Cineva îşi face curaj să vă abordeze şi e posibil să se nască o idilă, dar în ritm propriu, nu aşa cum v-aţi aştepta. Se poate să vă duceţi la un botez sau la o zi aniversară, poate să fie un moment important în viaţa cuiva apropiat şi o să vă bucuraţi să fiţi de față.

BALANŢA
O să cheltuiţi din banii puşi deoparte atât cât e nevoie ca să luaţi un cadou cuiva care se căsătoreşte sau îşi serbează ziua de naştere. V-au rămas câteva persoane pe care vreţi să le revedeţi şi o să vă faceţi timp, ca să nu treacă ziua şi să rataţi ocazia, c-aveţi altele de făcut mâine.

SCORPION
Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi unde şi dacă vă mutaţi să fiţi mai aproape de părinţi, de serviciu, sau de şcoală. E cineva la care ţineţi şi poate va trebui să bateţi cale lungă până în oraşul în care locuieşte să vă vedeţi şi poate rămâneţi şi peste noapte.

SĂGETĂTOR
O să primiţi vizita cuiva, dar dacă sunteţi dornici de plimbare o să vă daţi întâlnire în oraş, la un restaurant, o cafenea să mai vedeţi şi lume. Un eveniment care să reunească toată familia vă pune într-o alertă plăcută, să vă ocupaţi de tot felul de lucruri ca să iasă bine.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO
Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
Horoscop 17 septembrie, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o provocare
Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu
Horoscop 10 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii, nevoiţi să dea bani
Horoscop 10 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii, nevoiţi să dea bani
Horoscop 9 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc un bonus salarial
Horoscop 8 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii primesc o veste importantă
Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o sumă de bani
Horoscop 6 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele câștigă o sumă de bani
Horoscop 5 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru Pești