Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. O să punem punctul pe ”i” într-o situaţie sentimentală, ca să recuperăm o relaţie de cuplu, o căsnicie, ceva la care nu putem renunţa, că ne doare sufletul.

 

CAPRICORN
Se poate să daţi o petrecere de zi aniversară sau e avanpremieră la Sfântul Ion de mâine şi o să fie frumos. O veste neaşteptată, o prezenţă agreabilă, poate se-ntâmplă ceva memorabil, o cerere în căsătorie, după o logodnă prelungită, probabil.

VĂRSĂTOR
O reuniune colegială o să vă dezmorţească sufleteşte şi o să vă repună în centrul atenţiei. Poate vă abordează cineva la petrecerea la care vă duceţi în vederea unei colaborări şi o să acceptaţi provocarea, dacă eraţi lipsiţi de alte angajamente.

PEŞTI
Poate vă duceţi la nunta cuiva, ori e altă ceremonie, un spectacol de gală şi o să aveţi o stare de graţie. Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi o să apăreţi mai des pe scenă socială, poate prezentaţi un produs la care aţi lucrat sau poate-aveți ceva de spus.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

BERBEC
Aţi putea face rapid un dus-întors recreativ, să luaţi o gură de aer proaspăt de la munte şi să vă-ntoarceţi revigoraţi acasă. Se poate să mai frecventaţi şi alte medii, să vă-mprieteniți cu alţi oameni care vor fi pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi.

TAUR
Se poate să reapară cineva care să vă declare dragoste pe viaţă şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru şi treceţi peste o supărare. O să primiţi un răspuns favorabil de la cineva care e de acord cu ce vă doriţi de la el, ea şi o să începeţi o viaţă nouă, e ceva care va duce la alt nivel emoţional.

GEMENI
O persoană tânără vrea să fie în preajma voastră şi să împărtăşiţi idei, emoţii, sentimente. Cineva care vă iubeşte v-a pregătit o surpriză poate fi şi o petrecere, ceva care o s-aducă un plus de lumină într-o relaţie fie ea de prietenie sau de dragoste.

RAC
Poate-o să fiţi de față când îşi unesc destinele nişte oameni dragi, rude prieteni şi o să fie emoţionant. O întâlnire memorabilă, poate se vor spune nişte lucruri care-ar salva o căsnicie, o relaţie amoroasă şi v-ar face să fiţi fericiţi.

LEU
Se poate să reparaţi o relaţie care fusese afectată de o ceartă, neînţelegere şi o să vă vina inima la loc. În familia voastră ar putea apărea o veste bună, despre o căsătorie, despre apariţia unui copil, sau despre revenirea cuiva după o lungă absenţă.

FECIOARĂ
Prietenii vor să petreceţi mai mult timp împreună, cel puţin în perioada asta, semn că le-aţi lipsit şi e momentul să recuperaţi. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, tot e sărbătoare, mâine e Sfântul Ion şi daţi de băut, de mâncat, chiar dacă nu e un sărbătorit anume.

BALANŢA
Se poate să primiţi nişte cadouri care v-așteaptau de la Crăciun, probabil, şi o să fie o adevărată surpriză. Se poate să daţi o fugă în alt colţ de ţară să staţi la taclale şi la un grătar cu nişte oameni dragi, să vă bucuraţi de faptul c-aţi trecut cu bine în Noul An.

SCORPION
E posibil să apară cineva care să vă atragă prin şarm şi personalitate şi să vă gândiţi c-aţi putea forma un cuplu. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate şi cu rudele ca să puneţi la cale o nuntă, un botez sau e un alt eveniment de familie care vreţi să iasă ca la carte.

SĂGETĂTOR
Lucrurile bune vin spre voi, totul e să nu le daţi ignoraţi total, să nu regretaţi. O să luaţi probabil mâine banii pe care vi i-a promis cineva, deşi e posibil chiar de azi, c-aveţi indiciu clar de bani, dar să aşteptăm până mâine, să fim mai siguri. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani
Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani

Horoscop 5 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. E bine să ne destăinuim celor apropiaţi, mai ales dacă avem ceva pe suflet.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.