Victor Ponta spune ca nu se bucura cand vede "femei in catuse". Ce spune de scandalul "Fa, Doina!"

Victor Ponta

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca nu se bucura niciodata cand vede femei in catuse, chiar daca sunt adversare politice sau au facut ceva rau.

Acesta a mentionat ca, in opinia sa, tara care nu gaseste solutii pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare e o tara barbara, potrivit Mediafax.

Eu cred in puterea si necesitatea de a face lucruri bune. Nu inseamna ca cei care gresesc nu trebuie sa plateasca. E foarte bine. Dar nici nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara este numarul de catuse pe care il pui. Daca as crede acest lucru, m-as alatura doamnei Macovei”, a spus Ponta, la o reuniune a femeilor social-democrate.

El a spus ca, in opinia sa, cei care gresesc trebuie sa plateasca, dar ca toti ceilalti trebuie sa se gandeasca in primul rand la ce pot sa faca bine inainte de a se bucura de raul altuia. ”Vreau sa cred ca aceasta datorie de a face lucruri bune e a noastra si ca nu vom face niciodata greseala de a ne bucura de raul lor”, a spus Ponta. El a precizat ca nu se bucura sa vada femei in catuse si ca, in opinia sa, tara care nu gaseste o solutie legislativa pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare este o tara barbara.

O sa spun un lucru pentru care o sa fiu foarte criticat, dar m-am obisnuit: nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse chiar daca sunt adversare politice, chiar daca au facut ceva rau si cred ca o tara care nu gaseste o solutie legislativa pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare este o tara barbara”, a spus Ponta.

Citește și
Alin Tise
PNL ii cere lui Victor Ponta sa desfiinteze Corpul de Control: "Este un organ de politie politica al premierului"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Despre scandalul "Fa, Doina!"

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu ”Fa, Doina!”, colegei sale, ministrul Doina Pana l-au afectat cel mai tare in 2014.

M-a intrebat acelasi jurnalist si ce m-a facut sa sufar cel mai tare si poate o sa fiti uimite: acel moment in care - bine, nu era deloc adevarat, dar ce conteaza? - cand i-am spus <Fa, Doina> colegei noastre Doina Pana. Cred ca a fost de departe minciuna care m-a afetat cel mai tare”, a spus Ponta. El a aratat ca, daca ar fi facut asa ceva, ar fi fost cu siguranta sanctionat de sotia sa, Daciana, si de mama sa.

Am foarte multe defecte, dar niciodata sper ca nu am jignit sau nu m-am adresat nerespectuos la adresa vreunei femei. Daca as fi facut-o, inainte sa ma sanctioneze Daciana, ar fi facut-o mama cu siguranta, ca ea e mai rapida in reactii”, a spus Ponta. Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, au mers, in aprilie 2014, in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii. Presa a relatat, atunci, ca, la Beiu (Teleorman), premierul i s-ar fi adresat ministrului Doina Pana spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?".

Ulterior, premierul Victor Ponta a reactionat, declarand ca a verificat inregistrarea discutiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana si ca este clar ca nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fa", si adaugand ca nici nu bause whiskey si nici nu venise "de pe vapor". "Dumneavoastra, multa rabdare si mult calm. Am vazut astazi ca m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pana. Nici nu bausem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fa», m-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza, conteaza ca, orice vom face, unii o sa ne injure. Important este sa faceti lucruri, sunteti ministri, trebuie sa va faceti datoria si sa nu plecati urechea la cei care ne injura ca facem", a spus atunci Ponta ministrilor, in sedinta de guvern.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Ion Iliescu si-a declarat sustinerea pentru mandatul lui Ponta in fruntea PSD:
Ion Iliescu si-a declarat sustinerea pentru mandatul lui Ponta in fruntea PSD: "Nu e nevoie de succesor. Este prea tanar"

Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat joi seara ca premierul Victor Ponta este prea "tanar" pentru a avea un succesor in fruntea Partidului Social Democrat.

PNL ii cere lui Victor Ponta sa desfiinteze Corpul de Control:
PNL ii cere lui Victor Ponta sa desfiinteze Corpul de Control: "Este un organ de politie politica al premierului"

Vicepresedintele PNL, senatorul Alin Tise, solicita Guvernului desfiintarea Corpului de Control al primului-ministru, afirmand ca este "un organ de politie politica al premierului care incalca legea".

Mama lui Victor Ponta a fost audiata la DNA, in calitate de martor. Premierul a declarat ca este vorba de
Mama lui Victor Ponta a fost audiata la DNA, in calitate de martor. Premierul a declarat ca este vorba de "un show gratuit"

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a iesit joi de la sediul DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora de audieri. Avocatul sau a spus ca are calitatea de martor si ca va ramane cu aceasta calitate.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.