Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Imagini din Coreea de Nord. Cum au fost primiti "eroii" care au aratat lumii "forta puternicului stat nuclear autosuficient"

Coreea de Nord - 3

Mii de persoane au iesit pe strazi la Phenian pentru a-i aclama pe oamenii de stiinta implicati in programul balistic national, la cinci zile dupa testul unei rachete, relateaza AFP.

Coreea de Nord a revendicat un tir reusit, duminica, al unui nou tip de racheta denumit Hwasong-12, dand asigurari ca aceasta este capabila sa transporte o incarcatura nucleara.

Coreea de Nord - 9"Primire populara entuziasta a combatantilor din stiinta apararii"
, titreaza pe prima pagina Rodong Sinmun, organul oficial al Partidului Muncitorilor aflat la putere, publicand fotografii cu persoane prezentate ca fiind respectivii cercetatori nord-coreeni.

Coreea de Nord - 8

Coreea de Nord isi accelereaza eforturile pentru a pune la punct o racheta balistica intercontinentala (ICBM) capabila sa transporte o incarcatura nucleara pe continentul american.

Coreea de Nord - 7

Rodong Sinmun face elogiul cercetatorilor responsabili de Hwasong-12 care au demonstrat comunitatii internationale "forta puternicului stat nuclear autosuficient".

Coreea de Nord - 6

Fotografii arata sute de presupusi cercetatori in tinuta militara, salutand statuile gigantice ale liderilor nord-coreeni defuncti Kim Ir-Sen si Kim Jong-Il, care se inalta in centrul Phenianului.

Coreea de Nord - 5

Alte fotografii arata locuitori agitand drapele rosii si flori artificiale la trecerea convoiului de autobuze ce ii transporta probabil pe cercetatori.

Coreea de Nord - 4

Phenianul dispune de mai multa vreme rachete care pot sa atinga tinte in Coreea de Sud — rachete Scud, cu o raza de actiune de 500 de kilometri — si Japonia (Rodong, de la 1.000 la 3.000 de kilometri).

Coreea de Nord - 3

Insa, avand o raza de actiune estimata la 4.500 de km, Hwasong-12 este susceptibila sa atinga bazele americane din insula Guam, in Pacific.

Coreea de Nord - 2

Unii experti se indoiesc de capacitatea Coreei de Nord de a miniaturiza armele sale nucleare pentru a le monta pe o astfel de racheta si nimic nu demonstreaza ca Phenianul stapaneste tehnologia pentru reintrarea in atmosfera.

Coreea de Nord - 1

KCNA a dat asigurari ca acest cel mai recent test a permis sa confirme ca Phenianul stapaneste tehnologiile de ghidaj si de intoarcere in atmosfera. Hwasong-12 este "capabila sa transporte o incarcatura nucleara mare si puternica", a adaugat agentia de presa nord-coreeana.

 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 19 Mai 2017
Citeste mai multe despre: coreea de nord, oameni de stiinta, Phenian,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed