Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Donald Trump vrea sa ajute un stat sa obtina arma nucleara, pentru a se proteja de "nebunul de Kim Jong-Un"

Bomba nucleara

 Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a repetat marti ca este in favoarea dotarii Japoniei cu arma nucleara pentru a se proteja de Coreea de Nord, estimand ca protectia americana costa prea scump SUA, potrivit AFP, citata de Agerpres.

 'Cea mai mare parte a oamenilor nu stiu ca ne ocupam de necesitatile militare ale Japoniei', a asigurat el intr-o emisiune la CNN. 'Poate ca trebuie facuta o schimbare. Pakistanul le are (arme nucleare). China le are. Multe alte tari le poseda.'

'Ar fi mai bine daca Japonia s-ar proteja ea insasi impotriva acestui nebun din Coreea de Nord', a adaugat el, facand referire la liderul nord-coreean Kim Jong-Un. 'Nu ati prefera intr-un fel ca Japonia sa aiba arma nucleara cand Coreea de Nord are arme nucleare?', a intrebat retoric el.

Miliardarul republican lansase ideea in cadrul unui interviu publicat in weekend-ul trecut de New York Times. El sugerase retragerea trupelor americane aflate in Coreea de Sud si in Japonia daca cele doua tari asiatice nu-si majoreaza contributiile la buget pentru a intretine desfasurarea acestor forte americane.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Donald Trump, Japonia, bomba nucleara,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed