"Donald Trump este un Mussolini care o are de ... 7 centimetri". Cine este cel care a avut curajul sa faca aceasta afirmatie

Dată publicare: 26-03-2016 11:02
Dată actualizare: 29-03-2016 07:07


Donald Trump

Fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute reviste pentru barbati l-a atacat in termeni duri pe Donald Trump, acuzandu-l pe miliardar ca este un inamic al libertatii de exprimare.

Este vorba despre Larry Flint, fondator al revistei Hustler si un cunoscut sustinator al Primului Amendament al Constitutiei SUA. Conform Daily Beast, el l-a "luat acum in vizor" pe republicanul Donald Trump, care viseaza sa devina presedinte al Americii.

Recent, candidatul prezidential a facut o referire la penisul sau chiar in timpul unei dezbateri electorale: "Va asigur ca nu exista nicio problema". Larry Flint nu a ratat ocazia sa-i dea o replica, intr-o scrisoare deschisa: "Am o echipa de medici care sunt gata sa inceapa examinarile necesare pentru a confirma laudarosenia dvs. Daca veti refuza aceasta oferta, nu pot decat sa concluzionez ca nu sunteti barbatul care spuneti ca sunteti si ca fanfaronada despre marimea penisului dvs. este la fel de necinstita ca si Universitatea Trump."

Flynt, care inca se afla conducerea revistei Hustler, a stat de vorba cu cei de la Daily Beast despre alegerile prezidentiale din SUA din acest an.

"Au mai fost persoane in istorie care s-au comportat ca Trump. Tocmai am vazut un documentar despre Mussolini si este stranie asemanarea dintre ei, nu numai la discursuri, ci si ei ca oameni. Trump controleaza ceea ce eu numesc votanti fara informatii. Sunt de parere ca foarte putini oameni inteligenti il vor vota pe Donald Trump." - a spus Larry Flint.

Daily Beast: "Intr-o scrisoare deschisa pentru Donald Trump ati spus ca oferiti o echpa de medici care sa examineze si sa verifice marimea penisului sau. Credeti ca marimea penisului unui barbat ar putea afecta abilitatea acestuia de a conduce sau de a guverna?"

Larry Flint: "Sunt absolut convins ca exista un pic de adevar. Nu neaparat in legatura cu degetele unui barbat, ci legat de tipul de masini pe care le conduce si felul de case pe care le construieste - toate acestea au legatura cu incercarea de a compensa probabil lipsa de barbatie. Probabil ca Trump are un penis de 7 centimetri."

Sursa: The Daily Beast


VIDEO PROTVPLUS.RO