Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Corturi, caravane si leagane in loc de birouri, la o companie IT din Liverpool. Cat a costat amenajarea si ce efect are

amenajare companie

La birou, ca la circ. Cuvintele pot fi interpretate in sens propriu de angajatii unei companii de IT din Liverpool, care isi desfasoara activitatea intr-un decor original.

Spatiul de birouri a fost amenajat cu mobilier extravagant, iar inauntru au fost ridicate corturi, a fost instalata o caranava si chiar leagane in loc de scaunele clasice pentru birou.

Cand simt nevoia sa isi reaprinda imaginatia, angajatii fac o scurta plimbare cu monociclul pe holurile companiei. In schimb, cei care cauta o clipa de liniste, se pot refugia in caravana sau in unul din numeroasele corturi instalate in fiecare colt liber. Unele mese au leagane in loc de scaune, iar salile de sedinte au aspectul unui loc de joaca pentru copii.

Directorul spune ca a investit 40.000 de lire pentru a transforma radical sediul companiei.

Andy Kent, proprietarul companiei: "Am adoptat aceasta schimbare intr-o perioada in care se faceau reduceri masive de personal in sectorul IT. Moralul angajatilor era destul de scazut. Noi am incercam sa ii scoatem din aceasta stare, sa ii inspiram, sa ii binedispunem."

Si chiar le-a reusit. In timp, circul a devenit parte a identitati companiei, angajatii fiind impartiti pe categorii, in functie de rolul pe care il au in firma: de la "jongler", la "imblanzitor de lei" sau "contorsionist".

Directorul companiei spune ca ideea a dat rezultate si la capitolul incasari.

Andy Kent, proprietarul companiei: "Pe langa beneficiile pentru personal, am observat ca tot mai multi clienti aleg sa colaboreze cu noi fiindca le place ideea cu circul. Avem clienti din domeniul medical, directori de spitale care ne-au cautat si pe care in mod normal nu i-am fi putut aborda."

Specialistii indruma companiile sa depuna mai multe eforturi pentru a crea un mediu inovator, care sa relaxeze si sa incurajeze intercatiunile intre colegi. Vor obtine, in schimb, cresterea productivitatii la locul de munca.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Martie 2016
Citeste mai multe despre: companie, amenajare, liverpool,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed