Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

55 de barbati, inarmati cu cutite, au dat buzna intr-un templu din Marea Britanie. Nunta pe care voiau sa o opreasca

templu Sikh

Un incident mai putin obisnuit a avut loc duminca dimineata la un templu dintr-un orasel din Marea Britanie. 55 de barbati inarmati cu sabii ceremoniale au perturbat linistea credinciosilor veniti sa se roage.

In jurul orei locale 6:45, Politia a fost chemata la templul Gurdwara Sahib din orasul Leamington Spa, aflat in centrul Marii Britanii. 55 de barbati inarmati cu sabii si cu fetele acoperite cu ochelari de soare si bandane portocalii au intrat in lacasul de cult cu scopul de a opri o nunta ce avea sa aiba loc acolo mai tarziu. Uniunea urma sa fie intre doua persoane de confesiuni diferite, o fata sikha si un mire hindus, lucru care i-a iritat pe oameni, relateaza The Sun.

Barbatii care fac parte din organizatia religioasa Sikh Youth Birmingham au scandat: "Nu mai violati principiile Sikh pentru bani!" Acestia au incercat sa ii intimideze pe ofiterii veniti la fata locului.

masina de politie UK

Fiind atat de multi, politistii au adus un autocar pentru a-I putea lua la sectie pe scandalagii. Toata operatiunea a durat aproximativ opt ore. Agentii au tinut sa mentioneze ca altercatia nu a fost tratata ca un evenimet terorist.
 

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 12 Septembrie 2016
Citeste mai multe despre: barbati, scandal, templu, Marea Britanie, nunta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed