Giani Deli-Iorga, asasinul bodyguard, prieten de 20 de ani cu sotul amantei

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Giani Deli-Iorga, barbatul care i-a omorat pe parintii tinerei inecate in Dunare, lucra la o firma de paza si protectie din Constanta. Stia sa manuiasca o arma letala, pentru ca avea antrenamentul necesar. VIDEO - declaratia psihiatrului!

Medicul psihiatru care l-a consultat pe Giani a declarat ca acesta avea discernamant in momentul faptei, dar ca acum regreta profunt cele intamplate. Vezi VIDEO mai sus!

Are 30 de ani si era prieten de 20 de ani cu sotul amantei sale, Bogdan Mitu.

Giani si Bogdan erau prieteni din copilarie. Au fost si colegi de scoala si apoi au lucrat impreuna.

Pe langa asta, se pare ca impartaseau si iubirea pentru Gabriela, care era sotia lui Bogdan, dar care traia si cu Giani.

Citește și
Bogdan Mitu si Giani Deli-Iorga
Dosarul Cernavoda. Povestea celor mai sangeroase crime ale anului
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Din declaratia data anchetatorilor, Giani ar fi alfat de la Bogdan ca s-a dus acasa la socrii acestuia dupa ce i-ar fi spus la telefon ca vrea sa se sinucida. Nu mai suporta gandul ca are cancer si ca parintii sotiei sale o sustineau pe aceasta in dorinta ei de a divorta.

A fost nelinistit toata dimineata

Luni dimineata, Giani Deli-Iorga a plecat de la serviciu, a baut cateva pahare de alcool, dupa care, in jurul orei 11.00, a mers acasa la Elena si Petre Garoafa, parintii Gabrielei Mitu.

Culmea, s-a dus ca sa le scoata din cap ideea ca fetei lor i-ar fi mai bine fara Bogdan. Cand a ajuns la acestia, l-a gasit pe tatal vitreg al Gabrielei intr-o camera amenajata in beciul casei si era baut, sustine asasinul.

Dupa ce a deschis subiectul divortului, Petre Garoafa s-a luat la cearta cu Giani, pentru ca batranul sustinea ca fiica sa trebuia sa-si paraseasca sotul.

Criminalul a povestit ca ar fi fost amenintat de catre batran cu un cutit, iar atunci si-a iesit din minti si i-a smuls arma din mana si a infipt-o in repetate randuri in corpul tatalui fetei.

Mama fetei ar fi fost omorata cand pregatea cafeaua

Vecinii spun ca Elena Garoafa, mama adoptiva a Gabrielei, pregatea cate o cafea pentru Giani si sotul sau, cand primul a aparut din senin in spatele ei si a omorat-o cu 25 de lovituri de cutit.

Doua crime extrem de violente

Giani Deli-Iorga nu a putut sa-si justifice, in fata politistilor, furia care l-a indemnat sa-i omoare pe sotii Garoafa. A sustinut ca nu-si mai aminteste nimic din acele clipe.

Si-a dat seama ce a facut abia dupa ce batranii nu mai miscau. Atunci a vrut sa-l sune pe prietenul sau, Bogdan Mitu, sa-i spuna ce s-a intamplat, dar acesta nu i-a mai raspuns la telefon.

A fugit spre casa si in drum a aruncat intr-un tomberon de langa o scoala cele doua cutite cu care ii omorase pe socrii prietenului sau. Tot acolo a aruncat si o parte din hainele pe care le purta, pline de sange.

A mai baut ceva si s-a intors la locul crimei

A incercat sa-si stearga urmele, bagand-o pe femeie in sifonier si tarand cadavrul barbatului sub un pat. A acoperit petele de sange.

L-a sunat un cunoscut, cateva zeci de minute mai tarziu, si i-a spus ca Bogdan si Gabriela Mitu s-au omorat .

Deli Iorga are doi frati, gemeni, care au spus ca Iorga s-a purtat normal in ultimele zile si nimic din atitudinea lui nu le-a dat de banuit ca ar avea doua vieti pe constiinta.

Giani Deli-Iorga este acum in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, sub acuzatia de omor deosebit de grav.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Sotii macelariti la Cernavoda, inmormantati alaturi de fiica lor
Sotii macelariti la Cernavoda, inmormantati alaturi de fiica lor

UPDATE: Petre si Elena Garoafa, din Cernavoda, ucisi de Giani Deli-Iorga, au fost inmormantati in cimitirul din localitate. Fiica lor, Gabriela Mitu, care a fost inecata in Dunare, a fost si ea ingropata tot azi. Afla totul despre cele trei crime!

Dosarul Cernavoda. Povestea celor mai sangeroase crime ale anului
Dosarul Cernavoda. Povestea celor mai sangeroase crime ale anului

Povestea de groaza din Cernavoda a socat o tara intreaga. Cele trei crime pe care politistii le-au descoperit sunt de o cruzime incredibila. Citeste in articol cronologia evenimentelor!

Asasinul din Cernavoda a fost arestat!
Asasinul din Cernavoda a fost arestat!

UPDATE: Giani Deli-Iorga a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav si talharie in cazul crimelor extrem de violente de la Cernavoda.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.