Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ultimele bilete la TEDxEroilor 2017

Never Ordinary, Just Extraordinary! TEDxEroilor Challening Tomorrow, ajunge anul acesta la cea de-a VIII-a editie

Cea de-a VIII-a editie TEDxEroilor se apropie cu pasi repezi. Iubitorii de idei inovatoare isi dau intalnire pentru 3 zile, intre 5 si 7 mai, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca la cel mai complex eveniment de tip TEDx din Romania.

Doar pana duminica, biletele de tip Regular se pot achizitiona la pretul special de 200 de lei, Biletul poate fi cumparat accesand site-ul TEDxEroilor.

In zilele de 5 si 6 mai va avea loc conferinta TEDxEroilor, unde sunt asteptati 800 de participanti ce se vor lasa inspirati de peste 20 de speakeri nationali si internationali.

Ziua de 7 mai este dedicata TEDxEroilor Adventures, o zi in care organizatorii cu ajutorul partenerilor au pregatit diverse activitati si ateliere unde participantii conferintei vor putea invata arta caligrafiei, dedesubturile jurnalismului de investigatie, cum se contruieste o casa high-tech in 10 zile, cum functioneaza tehnologia printarii 3D si multe altele.

Printre speakerii de anul acesta se numara Dacian Ciolos - fost Prim-Ministru al Romaniei, Elena Pagu – multipla campioana mondiala, Gabriela Alexandrescu – presedinte executiv Salvati Copiii, Dragos Bucurenci – consultant si trainer de comunicare, activist civic si om de televiziune, Dragos-Nicolae Pislaru - economist, ex-tehnocrat si consultant, Mihai Pop – parasutist si specialist media. Mai multe informatii despre speakeri si program se pot afla de pe site.

Pastrandu-si angajamentul de a fi un catalizator al progresului comunitatii, TEDxEroilor va recompensa ideile transformate in actiune prin acordarea TEDxEroilor Award 2017. Premiul consta intr-un grant de 4000 de euro prezentat de AROBS, un abonament Hub Unlimited oferit de Impact Hub si sprijin, consultanta si coaching oferite de TEDxEroilor.

Scopul premiului este acela de a sustine un proiect care va avea un impact pozitiv asupra comunitatii locale si regionale.


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, TEDxEroilor, speakeri, bilete, noutati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed