Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Presedintele Adunarii Nationale Slovene, in vizita la UBB

UBB

Presedintele Adunarii Nationale Slovene, Dr. Milan BRGLEZ si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu ZGONEA, vor sustine o prelegere pe teme de relatii internationale, drept international si diplomatie parlamentara la UBB.

Luni, 4 aprilie 2016, incepând cu ora 14.30, in Aula Facultatii de Studii Europene din cadrul UBB (str. Em. de Martonne, nr.1), studentii interesati sunt invitati sa ia parte la prelegere.

Dr. Milan Brglez este titular de curs de Relatii diplomatice si consulare, Teoria Relatiilor Internationale, Subiecte selectate de drept international, Subiecte selectate de Drept diplomatic, precum si protectia europeana a drepturilor omului.

Din 2008 pana la alegerea in cadrul Adunarii Nationale Slovene (iulie 2014), el a fost, de asemenea, seful Catedrei de Relatii Internationale la Facultatea de Stiinte Sociale (Universitatea din Ljubljana).

Manifestarea se incadreaza in seria de actiuni de diplomatie parlamentara, derulate in perioada 4-6 aprilie, in virtutea bunelor relatii care s-au dezvoltat de-a lungul timpului intre Romania si Republica Slovenia.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, UBB, presedinte, Slovenia,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed