Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Evenimentul caritabil 13 cu atitudine a fost din nou un real succes

Embed:

In urma evenimentului caritabil organizat de Ramona Mandru, o femeie de afaceri din Cluj s-au strans 27.000 de lei, bani care se vor duce spre mai multe asociatii care se ocupa de copiii cu nevoi.

Proiectul a fost demarat acum doi ani si de atunci, in fiecare luna in data de 13, toate incasarile din salonul de infrumusetare al Ramonei se duc spre copiii care au nevoie de o mana de ajutor.

Evenimentul DARE TO SHARE a strans peste 100 de oameni care au vrut sa intinda o mana de ajutor copiilor de care se ocupa mai multe asociatii din Cluj.

Proiectul 13 cu atitudine a fost demarat in urma cu doi ani, iar Ramona este cea care de atunci incearca sa implice cat mai mult comunitatea in astfel de evenimente.

Cei care au participat la eveniment au avut ocazia sa liciteze pentru unele obiecte facute chiar de copii si pentru unele donate de mai multi binevoitori.

In urma galei DARE TO SHARE s-au strans 27.000 de lei bani care vor ajunge la 11 asociatii din Cluj care se ocupa de copii cu autism, sindrom down, deficiente de vedere si auz, copii abandonati si abuzati, dar si cu dizabilitati psihice majore.


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, 13 cu atitudine, eveniment caritabil, donatii,
Ultimele stiri
 
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed