Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un club celebru din Capitala, inchis cu cateva ore inainte de petrecerea de Revelion. Reactia neasteptata a patronului

Embed:

N-a adus anul ce a adus ceasul pentru cei care au avut proasta inspiratie sa isi rezerve un loc de Revelion, la primul club inchis in Bucuresti pentru nereguli legate de securitatea in caz de incendii.

Patronii au crezut ca pot sa organizeze vineri o masa festiva desi nu au cerut acordul autoritatilor. Doar ca pompierii au prins informatia, iar joi la pranz au resigilat portile. Culmea este ca patronul, contactat telefonic, a negat toata povestea.

Pe pagina de internet a Clubului Princess din Regie a aparut acum 3 zile un anunt prin intermediul caruia cei interesati erau anuntatati ca pot petrece Revelionul in acest local contra sumei de 150 de lei de persoana. Numai ca proprietarii au uitat, se pare, ca pompierii au inchis localul acum o luna si jumatate. Drept urmare joi au avut parte de o vizita din partea autoritatilor.

Usa de acces in club a fost resigilata, iar proprietarii notificati ca nu au autorizatie de functionare si, ca atare, nu pot organiza petreceri. Joi, pe pagina de Facebook a clubului a fost postat un nou mesaj:

"Incepem prin a ne cere scuze tuturor clientilor nostri pentru aceasta situatie nedorita in care ne aflam. (...) Motivele pentru care clubul Princess Bucuresti nu poate functiona in noaptea de Revelion sunt pur birocratice, nicidecum tehnice."

Mai precis, reprezantantii clubului sustin ca s-au facut lucrari astfel incat normele impuse de ISU sa fie indeplinite. Vazand anuntul, unii clienti care platisera pentru un loc de Revelion la Princess au venit repede sa-si recupereze banii.

Pe 12 noiembrie, clubul a fost inchis de pompieri dupa ce acestia au controlat in amanunt ce masuri de securitate la incendiu are imobilul.

Oana Craioveau: "Am fost inchisi de ISU, dar avem toate in regula."

Pompierii au constatat in acel moment ca spatiul avea un numar insuficient de cai de evacuare si ca lipseau mijloacele de detectie, semnalizare si stingere a incendiilor. Clubul a primit o amenda de 30.000 de lei si a platit 15.000 de lei.

Era primul local din Bucuresti pe care s-a pus sigiliul pompierilor. Au urmat alte patru cluburi care au avut aceeasi soarta. In total, cinci localuri de mari dimensiuni au fost inchise si doar doua au obtinut pana la aceasta ora aprobarea pompierilor pentru a se redeschide.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 31 Decembrie 2015
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed