ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Momentul serii: Claudia, fata care a schimbat lacrimile in zambet cu talentul ei

×
Codul embed a fost copiat

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Adevarati artisti, nedescoperiti inca, s-au prezentat in fata intregii tari, la show-ul "Romanii au talent", si au facut spectacol.

 A fost o seara presarata cu multa voie buna, in care muzicantii au tinut ritmul cu ajutorul unor instrumente inedite, dansatorii au adus pe scena energie, iar acrobatii s-au incumetat sa faca numere impresionante.

Unii concurenti au reusit chiar sa-i lase fara cuvinte pe jurati si au obtinut sansa de a merge mai departe in lupta pentru marele premiu, de 120.000 de euro.

23:08 Numarul la trapez al sotilor Ciucalau a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Cei doi au ramas la un moment dat suspendati in aer, barbatul sustinandu-si sotia doar printr-un ham, al carui capat il tinea in dinti!

Citește și
RGT
Aproape sapte milioane de telespectatori au urmarit "Romanii au talent". Pro Tv, un nou record de audienta
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

23:05 Urmeaza un numar de dresaj, in care cateva patrupede simpatice starnesc aplauzele publicului. "Sunt de-a dreptul impresionat", a comentat Mihai Petre.

Vezi AICI toate clipurile din aceasta editie a emisiunii.

23:00 Eugen poate fi supranumit “omul foarfece”. A folosit zece astefel de instrumente, simultan, pentru a-si tunde asistenta in timp record.

22:55 Concurentele Ana si... Ana, sub numele de scena Blonde Tails, au facut spectacol cu un numar de bartending. Surpriza a fost ca antrenorul fetelor este un fost concurent.

22:50 Mici dansatori, Alin si Catalina, au dansat impecabil, asa ac au primit, fara rezerve, trei de DA. Jean Pierre, din Iasi, a placut si el juriului, tot cu un moment de dans, de data aceasta insa, breakdance.

22:45 Actiunea se muta la Galati unde, DJ-ul Ionel, de 56 de ani, a promis “sa descreteasca fruntea audientei”. “Este cel mai kitchos moment pe care l-am vazut la Romanii au Talent”, i-a spus Mihai Petre. Barbatul a primit trei de NU.

22:40 Cei din Trupa SuperChill spun ca sunt talentati pentru ca fac totul din suflet. Pe scurt, baietii canta la tobe, fetele danseaza, iar publicul este in extaz. Juriul le-a laudat energia, ritmul si exuberanta, asa ca tinerii trec in etapa viitoare.

22:30 Claudia (24 de ani), din Cluj-Napoca, este o artista. A inceput sa deseneze de mica, dar arta sa este combinata cu psihologia. Tanara a prezentat “un portret psihologic”, transformand un desen al unei fete triste, intr-unul care, dupa cum a spus si Andi, “a inceput sa zambeasca”.

22:20 Doua fete canta si manuiesc cu dibacie mai multe pahare, pe ritmul muzicii. In culise, Smiley si Pavel Bartos au incercat sa recreeze momentul in stil propriu. Intre timp, cele doua au primit DA pe toata linia.

22:15 S-a apucat de dans la 16 ani, dar a performat si ca fachir. Adevaratul talent al acestui concurent este insa manuirea arbaletei, o activitate despre care el insusi recunoaste ca e riscanta. Din fericire, precizia sa foarte buna a facut ca numarul sa nu se incheie cu nicio victima si toata lumea a rasuflat usurata.

22:05 Isi face aparitia Rodica Morosanca, care s-a prezentat drept “Sexy Morosanca”, asa cum sustine ca ii spun prietenii. “Se indragostesc foarte multi barbati de mine si am mai multi iubiti, nu pot sa ma opresc doar la unul”, a marturisit aceasta. Femeia a incercat sa prezinte stirile, sa cante, sa danseze, iar Andra si Andi Moisescu au decis sa ii mai dea o sansa si in etapa urmatoare.

22:00 Cei de la Black & White Dance Center au dansat in sincron, intr-un ritm foarte alert si pe mai multe stiluri muzicale. Pana si Mihai Petre a fost placut surprins, care a apreciat tocmai imbinarea stilurilor diferite. “Sunteti una dintre cele mai complete trupe de dans, pentru ca puteti oferi de toate”, a tinut sa le spuna juratul.

21:55 Actiunea se muta la Chisinau. Anatolie Jornea s-a prezentat cu un numar acrobatic, in ciuda gabaritului... usor depasit. Barbatul s-a tinut insa bine pe picioare pana la sfarsit si a trecut in etapa urmatoare.

21:40 Trupa Vasilache a prezentat o combinatie neobisnuita, in care s-a cantat si s-au manuit papusi. Momentul umoristic a fost gustat de catre public, dar si de catre juriu, care le-a dat unda verde catre etapa urmatoare.

21:35 Fetitele din Trupa Triada (12-14 ani) au incantat, la randul lor, printr-un dans cu elemente acrobatice.

21:30 Tot un moment muzical a avut si un duo din Ucraina. Tinerii au cantat atat de frumos la instrumentele lor, incat i-au convins pe toti ca merita sa mearga mai departe, in etapa urmatoare.

21:25 Pe scena urca familia Bejenaru. Doamna este cunoscuta pentru aparitia sa in clipul piesei “Bunica bate toba”, a celor de la Zdob si Zdub, dar de data aceasta va performa alaturi de sotul ei. Doamna Bejenaru a cantat, din nou, la toba, in aplauzele publicului. “Sunteti adorabili”, le-a spus Andra. “Acum avem ce povesti in sat”, s-a bucurat si sotul, in momentul in care au primit trei de DA.

21:10 Urmeaza o demonstratie de arte martiale, caracterizata de juriu drept “fara cap si fara coada” si Trupa The Noiz, care a cantat la butoaie. Nici unii, nici altii nu au reusit sa convinga.

21:00 Raul, de 23 de ani, face stand-up comedy si sustine ca e “extraordinar de amuzant”.
Dupa ce s-a legat, pe rand, de stereotipurile regionale, dar si de cantaretul Connect-R, i-a venit randul si lui Mihai Petre sa fie luat in vizorul glumelor.
Ce nu inteleg eu este de ce Mihai e privit ca “ala raul”. Are privirea aia, intr-adevar, dar pana la urma... e un dansator, nu-i cea mai amenintatoare meserie. E ca si cum ti-ar fi teama de un cofetar”, a spus tanarul.

20:50 Spre surprinderea juriului si deliciul publicului, Mihaela Badiu a revenit si ea sa-si arate talentele la cantat. Celebra pentru melodia “Am un baietel”, femeia nu a impresionat nici de aceasta data juratii cu aptitudinile sale vocale.

20:45 Lautaru Florinel, de 41 de ani, din Teleorman, spune ca este pasionat de muzica si ca mereu s-a mandrit cu darul sau. Artistul stradal i-a uimit pe toti cu numarul de cantat la pahare, iar publicul l-a aplaudat secunde bune. “Ai un nume predestinat”, i-a transmis Andi.
As vrea sa pot canta in tara la mine, sa nu mai trec granita”, a marturisit Florinel Lautaru.
In culise, Smiley a incercat sa reproduca performanta concurentului, pe o piesa proprie, interpretata tot la pahare.

20:40 Radu Patrunsu, primul concurent, sustine ca tocmai s-a intors de la Londra si se recomanda drept “terapeut energetic”. Desi este la a doua participare consecutiva la Romanii au Talent, juriul nu s-a lasat nici de data aceasta... hipnotizat.
Te chinuie talentul”, i-a spus Andra. “Dar ce inseamna miscarea asta?”, a vrut sa stie Andi. “Asa ma ia de la muzica”, a venit raspunsul concurentului, care e “absolut convins ca intr-o buna zi va zbura alaturi de restul umanitatii”.

20:30 A inceput Romanii au talent, sezonul 4, cea de a patra editie. Marele premiu in acest sezon este de 120.000 de euro.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4.

Concurenti cu gustul pericolului in sange sau “patrunsi” de prea mult talent, cu fler la jonglerii sau la dresura de animale, dansatori sportivi sau pasionati de “jocuri” traditionale, muzicanti cu instrumente cu totul si cu totul inedite, ba chiar si hair-stilisti vor aparea in fata juriului in aceasta editie "Romanii au talent" ca sa-si joace cartea norocoasa in materie de spectacol. Ajutati de flacari, butoaie, polizoare, foarfeci si arbalete, romanii vor surprinde din nou publicul cu reprezentatii originale, socante sau de-a dreptul neinspirate.

ProTV prezinta: aplicatia care te transforma in marele castigator Romanii au talent. Fii eroul nostru! Intra aici!

Pavel si Smiley nu se lasa mai prejos si iar isi masoara talentele cu cele ale romanilor. Saptamana aceasta, vor incinge o hora, vor face flair-bartending si isi vor incerca talentul de “artisti” de circ. In plus, Pavel se va arata fortos si va muta un rand intreg de “mandre” in culisele show-ului. Smiley va avea un deja-vu din perioada in care facea parte din trupa Simplu.

Tot vineri, bunica bate toba la "Romanii au talent". Nu este vorba de o reprezentatie a baietilor de la Zdob si Zdub, ci chiar de bunicuta pe care au facut-o celebra prin intermediul melodiei care s-a transformat rapid intr-un hit. Mai mult, “bunica” nu vine singura, ci insotita la “Romanii au talent”. Ce numar a pregatit si care va fi reactia juratilor, vor afla cei de acasa in show-ul din aceasta saptamana.

Mihaela si Sebastian, cuplul care a facut furori in sezonul trecut cu povestea lor tumultuoasa de dragoste, revine la “Romanii au talent”. Cat de mult au evoluat intr-un an de zile si, mai ales, care mai este relatia dintre cei doi iubiti, telespectatorii vor putea vedea vineri seara.

Alta aparitie surprinzatoare in aceasta editie a super-show-ului este campionul mondial la flair-bartending, Valentin Luca. De aceasta data, Valentin vine sa isi arate calitatile de antrenor alaturi de cele doua concurente ale sale cu care spera sa mearga mai departe in competitia talentelor.

Vineri, de la 20:30, "Romanii au talent" revine cu o o noua runda de auditii si concurenti din intreaga tara, toti gata sa demonstreze ca au stofa de "eroi" si ca merita sa castige cei 120.000 de euro pusi in joc de blockbuster-ul divertismentului romanesc, numai la ProTV.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Vezi cele mai tari momente din editia a treia. VIDEO
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Vezi cele mai tari momente din editia a treia. VIDEO

Editia a treia a show-ului ROMANII AU TALENT din 2014 a fost nelipsita de surprize. Concurentii au avut noi prestatii care au lasat pe toata lumea, de la juriu la public, cu gura cascata.

Aproape sapte milioane de telespectatori au urmarit
Aproape sapte milioane de telespectatori au urmarit "Romanii au talent". Pro Tv, un nou record de audienta

Vineri seara, “Romanii au talent” a fost show-ul rege al audientelor dupa ce si-a depasit din nou propriul record, iar Pro Tv si-a spulberat concurenta cu cifre de pana la opt ori mai mari.

Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. Vezi cele mai interesante momente din a doua editie
Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. Vezi cele mai interesante momente din a doua editie

Vineri, 21 februarie, de la 20:30, in cea de-a doua editie “Romanii au talent”, Andra traieste clipe de groaza pe care nu le va putea uita prea curand.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.