Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2016. Pestii primesc o sansa rara in viata sentimentala, iar Berbecii pot avansa la serviciu

Ultimul update: Duminica 24 Ianuarie 2016 07:15
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2016 07:28
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2016, prezentat de Neti Sandu. Rectificari azi. O sa trecem in revista acte, situatii, ca sa fie totul dupa litera legii, sa mearga ca uns planul.
 

Horoscop 2016 CAPRICORN - Puneti la cale o escapada turistica pentru zilele de weekend si-o s-ajungeti acolo unde n-ati reusit sa va duceti la sfarsitul anului. Se poate sa primiti un aviz favorabil de la vreo comisie care va da posibilitatea sa lucrati undeva, sa construiti ceva, sa invatati, poate, fie si in alta tara.

Horoscop 2016 VARSATOR - Poate scoateti din fondul de rulment al casei o suma ca sa va duceti la un control medical si sa luati si un tratament daca zice medicul. Poate va trebui sa faceti o alegere - va asociati cu niste parteneri de afaceri sau asteptati un moment mai bun care poate fi dupa 1 februarie.

Horoscop 2016 PESTI - O s-apara cineva in viata voastra sentimentala si o sa va mearga bine in cuplu, o sa va puteti casatori. Vi se returneaza niste bani, poate-ati depus undeva o garantie si vi se dau inapoi acei bani sau poate i-ati imprumutat unor rude sau prieteni si-i primiti acum.

Horoscop 2016 BERBEC - Se poate sa va invite cineva in alt oras si sa ramaneti peste noapte, sa petreceti weekend-ul si pana atunci sa puneti toate lucrurile la punct. Or sa se mai indrepte niste aspecte la serviciu si o sa mai avansati spre alt post, vin si ceva bani daca primiti vreo gradatie.

Horoscop 2016 TAUR - Poate veni un musafir de la drum si sa ramana o zi, doua la voi sau poate plecati impreuna cateva zile pe undeva. E posibil sa primiti o confirmare si sa vi se netezeasca drumul spre succes, sa va folositi de toate aptitudinile ca sa o virati spre alt domeniu.

Horoscop 2016 GEMENI - O sa va caute cineva care o sa va castige prin felul lui de a fi si poate incepeti o relatie care sa fie de viitor. O sa puteti perfecta diverse acte, sa platiti taxe, impozite, sa legalizati o situatie ca sa va fie mai bine in familie, poate impartiti niste bunuri sau bani.

Horoscop 2016 RAC - Demersurile care tin de recuperarea unei proprietati va reusesc dar trebuie s-aveti rabdare si niste bani in cont pentru taxe, timbre, diverse. Se pare c-o sa va implicati serios intr-o munca de pe urma careia veti castiga bani, aprecieri din partea beneficiarilor si or sa vi se deschida niste usi, sa mai colaborati si cu alti oameni.

Horoscop 2016 LEU - Va pot intra niste bani si-o sa dati o raita pe la magazine, va cinstiti si cu prietenii, va destindeti cumva. Foarte posibila reusita in afaceri, poate-ati descoperit o sursa de bani, un sponsor generos, si-o sa gestionati situatia, sa va bucurati de toate avantajele.

Horoscop 2016 FECIOARA - Poate o sa ajungeti la un eveniment monden si e posibil sa dati o mana de ajutor la pregatirea lui, din culise. E posibil sa se-apropie un moment festiv care s-adune toata familia, nunta, botez, o aniversare cu multi invitati si-o s-aveti multe pe cap.

Horoscop 2016 BALANTA - Intalnire semnificativa cu acea persoana alaturi de care o sa vreti sa traiti de-aici incolo. Poate gasiti cazare mai ieftina, in perioada asta la munte, la schi, poate va primeste un prieten la el acasa si o sa fie gratis.

Horoscop 2016 SCORPION - Poate va puneti de acord cu ai vostri in privinta unor investitii in locuinta, pe care sa le faceti din economiile stranse, acum sau la primavara. Va dati intalnire cu rude si prieteni, sa va bucurati de un succes de o reusita a vreunuia dintre prieteni, poate are loc o cununie civila.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Se poate sa va treziti cu un surplus salarial ca s-aveti de rate si de facturi, iar in weekend sa puteti iesi in oras, sa va deconectati. O sa-i dati de capat unei situatii complicate si-o sa va puteti gasi de lucru ca s-aveti bani pentru plata datoriilor lunare si ca s-aveti un trai decent.
 

Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016. Leii au succes pe plan profesional, Fecioarele si-ar putea gasi astazi jumatatea

Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016. Leii au succes pe plan profesional, Fecioarele si-ar putea gasi astazi jumatatea

horoscop

Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie

horoscop

Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire

Horoscop 16 august 2017. Vărsătorii încep o nouă colaborare