Horoscop 30 decembrie 2017. Zodia care va câștiga un premiu sau o excursie

Ultimul update: Sambata 30 Decembrie 2017 11:17
Data publicarii: Sambata 30 Decembrie 2017 07:53
Categorie: Horoscop

O să fie timp şi pentru treburile casnice şi pentru noi, să ne tragem sufletul, să ne îngrijim şi de noi, de felul în care arătăm, să fim fresh de Revelion, să păşim cu dreptul în noul an.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce ne dorim ca să afle şi cei din jur, să nu spună că nu le-am zis.

CAPRICORN: E un tumult în inima voastră, vreţi să le faceţi tuturor surprize plăcute, să nimeriţi cele mai potrivite cadouri şi să aranjaţi totul la mare artă.

VĂRSĂTOR: Aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva cu care poate aţi avut vreun diferend şi nu o să lăsaţi lucrurile neîncheiate. O să vorbiţi pe şleau, să vă-mpăcați.

PEŞTI: O să puteţi pleca şi voi, după multă vreme în care aţi rămas acasă de sărbători, şi o să petreceţi alături de prieteni intrarea în noul an. O să fie ceva inedit.

Horoscop 28 decembrie 2017. Zodia care va primi o sumă de bani

BERBEC: Se poate să vă duceţi la o serbare, un concert, un spectacol în aer liber, sunt evenimente prin oraş şi o să le treceţi în revistă împreună cu familia şi cu prietenii.

TAUR: E cineva de care v-a fost dor şi care zice că vine pe la voi, să petreceţi o zi, două, să vă bucuraţi împreună de timp de calitate.

GEMENI: O să vă străduiţi să le faceţi pe plac copiilor, nepoţilor, să organizaţi o ieşire în parcul de distracţii, în locurile special amenajate sau să-i trimiteţi în excursie, în tabără.

RAC: O problemă de suflet v-a tot zgândărit de-a lungul timpului şi poate-ati decis s-o scoateţi la suprafaţă, să vorbiţi despre ea ca să vă eliberaţi, că aveţi nevoie de linişte sufletească.

LEU: Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând să luaţi ceva frumos pentru casă, poate le cumpăraţi părinţilor, bunicilor un obiect foarte util de care să se bucure!

FECIOARĂ: Se observă o încununare a succeselor de peste an - luaţi un premiu, poate fi un câştig bănesc, sau poate bilete de vacanţă într-o ţară îndepărtată ori la munte, la schi, la săniuş.

BALANŢĂ: Vă pregătiţi, că de obicei, să aduceţi un plus de lumină, lux, confort la voi acasă şi dacă are loc petrecerea de Revelion la voi, şi dacă vă veţi afla altundeva.

SCORPION: Poate plecaţi la rude, la prieteni, vă duceţi în străinătate, poate şi la schi, dacă sunteţi pasionaţi de acest sport şi o să vă meargă la suflet excursia.

SĂGETĂTOR: O să puneţi de-o parte nişte bani după ce faceţi şi ultimele cumpărături, c-aveţi planuri mari pentru anul viitor.

Horoscop 29 decembrie 2017. Zodia care și-ar putea schimba locul de muncă

Horoscop 29 decembrie 2017. Zodia care și-ar putea schimba locul de muncă

horoscop

Horoscop 23 ianuarie 2018. Încasări mari de bani pentru nativii din această zodie

Horoscop 22 ianuarie 2018. Zodia care primește azi o veste bună legată de bani

Horoscop 21 ianuarie 2018. Cei născuți în această zodie se pot îndrăgosti azi

Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

Horoscop

Horoscop 17 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 15 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă mare de bani

Horoscop 14 ianuarie 2018. Zodia care ar putea deveni părinte

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii