Horoscop 3 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Capricornii pot primi sau face o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să avem o zi frumoasă.

O să ne putem dezmorţi sufleteşte şi să transmitem verbal şi emoţional ce simţim ca să fim bine înţeleşi de către cei pe care-i iubim.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste azi.


Horoscop 3 noiembrie 2019 SCORPION


E cineva cu care vreţi să reînnodaţi o poveste de dragoste şi e posibil să găsiţi drumul către inima partenerului şi-o să fiţi fericiţi. O să vă-ntâlniţi cu lume multă poate pentru că vă duceţi la o mega petrecere, se căsătoreşte cineva, e vreo aniversare, sau poate la un concert, e ceva special.

Horoscop 3 noiembrie 2019 SĂGETĂTOR


O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care e promisiunea voastră de a fi fericiţi, şi nu vreţi să rataţi această şansă. Se poate să treacă pe la voi cineva care vrea să petreceţi un week-end împreună , sau vacanţă şi să găsiţi varianta optimă unde? La voi sau la ea acasă.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Horoscop 3 noiembrie 2019 CAPRICORN


Poate vă aventuraţi prin ţară pe undeva să faceţi o vizită - surpriză - unor prieteni cărora le-aţi zis mai demult că treceţi pe la ei. Primiţi o invitaţie la o masă festivă, poate fi în doi, poate fi o cină romantică, şi să vă faceţi o confidenţă, declaraţii de dragoste, să aibă loc şi o cerere în căsătorie

Horoscop 3 noiembrie 2019 VĂRSĂTOR


Vă-ntâlniţi la cafea cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare şi vreţi să ştiţi ce-nseamnă să-i fiţi alături în viaţa de zi cu zi. Poate le faceţi cinste unor prieteni, îi scoateţi în oraş, să le transmiteţi ultimele noutăţi c-aveţi nevoie şi de apărare, o consiliere poate.

Horoscop 3 noiembrie 2019 PEŞTI


Cineva de care sunteţi şi voi interesaţi va căuta şi se poate lega o relaţie care să ducă şi la căsătorie, să ştiţi. Aveţi chef de plimbare, să vă duceţi în vizită, poate e şi o nuntă la care aveţi de gând s-ajungeţi, e rost de distracţie, oricum şi vreţi să descărcaţi toate tensiunile acumulate.

Horoscop 3 noiembrie 2019 BERBEC


O invitaţie pe la mondenităţi şi o să mai strângeţi relaţiile, revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai întâlnit cine ştie de când şi o să daţi refresh stării voastre de spirit. Poate vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri şi o să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor contractuale, măcar la nivel teoretic şi poate-l semnaţi după 20 noiembrie ca să fie direct mercur.

Horoscop 3 noiembrie 2019 TAUR


O ieşire în doi ar aduce un plus de lumină şi înţelegere în relaţia de cuplu, iar pentru unii dintre voi poate fi o dragoste la a doua...vedere. O să puteţi repara o relaţie care n-a mers prea bine, staţi de vorbă, spuneţi ce v-a deranjat şi n-aţi vrea să se mai repete ascultaţi şi părerea celuilalt şi o să vă armonizaţi frumos.

Horoscop 3 noiembrie 2019 GEMENI


O ieşire în lume la un spectacol, un eveniment monden v-ar revigora şi v-ar hrăni sufleteşte în următoarele zile. E o răscolire în plan sufletesc şi poate-o să puneţi punctul pe i să readuceţi la punctul de plutire, de echilibru relaţia voastră de dragoste.

Horoscop 3 noiembrie 2019 RAC


Poate pregătiţi o masă de duminică şi-i invitaţi pe toţi cei din familia lărgită să vină pe la voi să vă bucuraţi că sunteţi împreună. Voi o să vă achitaţi de obligaţie morală, să-i faceţi o vizită cuiva care e supărat, e bolnav, n-are cu cine schimba o vorbă şi o să fie un balsam sufletesc de ambele părţi.

Horoscop 3 noiembrie 2019 LEU


E posibil să-ntâlniţi o persoană carismatică şi să fie pe gustul vostru, să găsiţi atât de multe puncte comune încât să formaţi un cuplu. O să vă invite cineva la o plimbare şi poate fi un început de drum într-o relaţie care să vă schimbe viaţa în bine şi să vă doriţi poate şi o familie, să vă aşezaţi la casa voastră.

Horoscop 3 noiembrie 2019 FECIOARĂ


Se poate să ieşiţi la masă cu partenerul de cuplu c-aveţi de luat nişte decizii legate de o mutare, la alt domiciliu, în alt oraş, ţară. Sunt câţiva prieteni care insistă să vă-ntâlniţi, poate vă duceţi sintr-o staţiune de agrement ca să vă bucuraţi şi de un peisaj splendid şi o să vă remonteze plimbarea.

Horoscop 3 noiembrie 2019 BALANŢĂ


Poate se autotinvita cineva care spera să reparaţi o căsnicie, o relaţie de cuplu şi va fi bunăvoinţă şi disponibilitate de ambele părţi. Poate vă implicaţi în partea organizatorică a unei competiţii sportive, artistice, şi o să căpătaţi experienţă, poate şi bani, vă faceţi noi relaţii pe care-o să le şi cultivaţi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea parte de surprize
Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea parte de surprize

Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla acele lucruri pe care doar în vis ni le putem permite şi o să avem cele mai neaşteptate reacţii, şi să ne schimbăm viaţa în bine.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.