Horoscop 3 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Capricornii pot primi sau face o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să avem o zi frumoasă.

O să ne putem dezmorţi sufleteşte şi să transmitem verbal şi emoţional ce simţim ca să fim bine înţeleşi de către cei pe care-i iubim.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste azi.


Horoscop 3 noiembrie 2019 SCORPION


E cineva cu care vreţi să reînnodaţi o poveste de dragoste şi e posibil să găsiţi drumul către inima partenerului şi-o să fiţi fericiţi. O să vă-ntâlniţi cu lume multă poate pentru că vă duceţi la o mega petrecere, se căsătoreşte cineva, e vreo aniversare, sau poate la un concert, e ceva special.

Horoscop 3 noiembrie 2019 SĂGETĂTOR


O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care e promisiunea voastră de a fi fericiţi, şi nu vreţi să rataţi această şansă. Se poate să treacă pe la voi cineva care vrea să petreceţi un week-end împreună , sau vacanţă şi să găsiţi varianta optimă unde? La voi sau la ea acasă.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Horoscop 3 noiembrie 2019 CAPRICORN


Poate vă aventuraţi prin ţară pe undeva să faceţi o vizită - surpriză - unor prieteni cărora le-aţi zis mai demult că treceţi pe la ei. Primiţi o invitaţie la o masă festivă, poate fi în doi, poate fi o cină romantică, şi să vă faceţi o confidenţă, declaraţii de dragoste, să aibă loc şi o cerere în căsătorie

Horoscop 3 noiembrie 2019 VĂRSĂTOR


Vă-ntâlniţi la cafea cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare şi vreţi să ştiţi ce-nseamnă să-i fiţi alături în viaţa de zi cu zi. Poate le faceţi cinste unor prieteni, îi scoateţi în oraş, să le transmiteţi ultimele noutăţi c-aveţi nevoie şi de apărare, o consiliere poate.

Horoscop 3 noiembrie 2019 PEŞTI


Cineva de care sunteţi şi voi interesaţi va căuta şi se poate lega o relaţie care să ducă şi la căsătorie, să ştiţi. Aveţi chef de plimbare, să vă duceţi în vizită, poate e şi o nuntă la care aveţi de gând s-ajungeţi, e rost de distracţie, oricum şi vreţi să descărcaţi toate tensiunile acumulate.

Horoscop 3 noiembrie 2019 BERBEC


O invitaţie pe la mondenităţi şi o să mai strângeţi relaţiile, revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai întâlnit cine ştie de când şi o să daţi refresh stării voastre de spirit. Poate vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri şi o să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor contractuale, măcar la nivel teoretic şi poate-l semnaţi după 20 noiembrie ca să fie direct mercur.

Horoscop 3 noiembrie 2019 TAUR


O ieşire în doi ar aduce un plus de lumină şi înţelegere în relaţia de cuplu, iar pentru unii dintre voi poate fi o dragoste la a doua...vedere. O să puteţi repara o relaţie care n-a mers prea bine, staţi de vorbă, spuneţi ce v-a deranjat şi n-aţi vrea să se mai repete ascultaţi şi părerea celuilalt şi o să vă armonizaţi frumos.

Horoscop 3 noiembrie 2019 GEMENI


O ieşire în lume la un spectacol, un eveniment monden v-ar revigora şi v-ar hrăni sufleteşte în următoarele zile. E o răscolire în plan sufletesc şi poate-o să puneţi punctul pe i să readuceţi la punctul de plutire, de echilibru relaţia voastră de dragoste.

Horoscop 3 noiembrie 2019 RAC


Poate pregătiţi o masă de duminică şi-i invitaţi pe toţi cei din familia lărgită să vină pe la voi să vă bucuraţi că sunteţi împreună. Voi o să vă achitaţi de obligaţie morală, să-i faceţi o vizită cuiva care e supărat, e bolnav, n-are cu cine schimba o vorbă şi o să fie un balsam sufletesc de ambele părţi.

Horoscop 3 noiembrie 2019 LEU


E posibil să-ntâlniţi o persoană carismatică şi să fie pe gustul vostru, să găsiţi atât de multe puncte comune încât să formaţi un cuplu. O să vă invite cineva la o plimbare şi poate fi un început de drum într-o relaţie care să vă schimbe viaţa în bine şi să vă doriţi poate şi o familie, să vă aşezaţi la casa voastră.

Horoscop 3 noiembrie 2019 FECIOARĂ


Se poate să ieşiţi la masă cu partenerul de cuplu c-aveţi de luat nişte decizii legate de o mutare, la alt domiciliu, în alt oraş, ţară. Sunt câţiva prieteni care insistă să vă-ntâlniţi, poate vă duceţi sintr-o staţiune de agrement ca să vă bucuraţi şi de un peisaj splendid şi o să vă remonteze plimbarea.

Horoscop 3 noiembrie 2019 BALANŢĂ


Poate se autotinvita cineva care spera să reparaţi o căsnicie, o relaţie de cuplu şi va fi bunăvoinţă şi disponibilitate de ambele părţi. Poate vă implicaţi în partea organizatorică a unei competiţii sportive, artistice, şi o să căpătaţi experienţă, poate şi bani, vă faceţi noi relaţii pe care-o să le şi cultivaţi.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea parte de surprize
Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea parte de surprize

Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla acele lucruri pe care doar în vis ni le putem permite şi o să avem cele mai neaşteptate reacţii, şi să ne schimbăm viaţa în bine.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.