Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Luna plină şi agitaţie. E tocmai bine că atingem punctul de fierbere ca să dăm gata proiectele complicate, să facem lucruri măreţe cu care să ne mândrim.

 

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce-avem pe inimă şi-o să ne ţinem şi de promisiuni.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care e de calibrul vostru profesional şi o să vă asociaţi pentru o perioadă de timp şi munciţi împreună. Poate reuşiţi să scăpaţi de nişte lucruri care vă tulbură existenţa şi o s-o puteţi lua de la zero într-o relaţie care vă mângâie pe suflet.

TAUR
E momentul să vă-ngrijiti de sănătate şi să luaţi şi tratamentul pe care o să vi-l prescrie un medic, dacă apar probleme. Iniţiativele vă menţin într-o stare de efervescență creativă şi o să cooptaţi şi nişte oameni care să vă ţină isonul la treabă şi chiar aveţi multe de făcut.

Citește și
zodiac
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

GEMENI
Sunt nişte prieteni care vor să munciţi cot la cot să-i daţi de capăt unei chestiuni care ţine de implicarea voastră pe scenă socială. O să vă daţi peste cap să rezolvaţi tot soiul de probleme, să fie în regulă şi acasă şi să fiţi şi luni zdraveni ca să vă achitaţi de toate obligaţiile de serviciu.

RAC
Intraţi la cheltuială poate pentru că aţi dat nişte reduceri şi nu vreţi să pierdeţi ocazia, poate reutilaţi apartamentul. Apar nişte schimbări la serviciu şi o să fiţi pe fază c-aveţi şi voi de cerut nişte lucruri într-un astfel de moment şi se nimeresc toate în aşa fel încât să le puteţi rezolva.

LEU
O să recuperaţi nişte bani ca s-aveţi ce să cheltuiţi zilele astea, că s-au adunat cam multe. Poate veţi reuşi să faceţi investigaţiile necesare ca să vedeţi dacă sunteţi sănătoşi tun şi să puteţi aduce pe lume copii, să vă bucuraţi de viaţă de familie.

FECIOARA
Poate relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă de instabilitate, dar puteţi calma situaţia. Vi se propune altceva de lucru, poate la alt serviciu, sunteţi dispuşi să faceţi unele schimbări, ca să vă meargă mai bine financiar, cel puţin, dacă tot e cu munca multă.

BALANŢA
Relaţia de cuplu trece prin nişte furci caudine ca să vă asiguraţi că rămâneţi împreună, aveţi nevoie de certitudini. La voi provocări la tot pasul şi o să ieşiţi basma curată din orice încercare pentru că sunteţi ambiţioşi şi vreţi neapărat să faceţi progrese pe mai multe paliere.

SCORPION
O problemă de suflet o să iasă la suprafaţă şi o să vă eliberaţi de o apăsare, un sentiment de vinovăţie - o să fie bine. Voi sunteţi capabili de o auto promovare, dar o să acceptaţi şi o mână de ajutor din partea unor oameni care vă apreciază şi-nteleg că vă e greu cu toate.

SĂGETĂTOR
De sănătate să vă interesaţi neapărat ca să fiţi în regulă, să nu pierdeţi şansa afirmării voastre pentru că nu sunteţi în formă. O să îmbinaţi activităţile practice cu cele creative şi veţi mai face un pas în carieră, dacă nu cumva o să fie un salt considerabil pentru că e anul vostru.

CAPRICORN
Întâlnire cu cineva care demult îşi face curaj să vă spună cum, vede relaţia cu voi şi păreţi deschişi, o să staţi de vorbă. O să faceţi mari eforturi să recuperaţi ce-i al vostru, să căpătaţi bani, proprietăţi, să reîntregiţi familia, să nu se-nstraineze ce-i al vostru.

VĂRSĂTOR
O să vă scoată cineva la un restaurant să puneţi la cale o excursie la sfârşit de săptămână sau poate plănuiţi sărbătorile pascale într-un loc anume. Se poate să promiţi ceva bani în plus în perioada asta şi să-ncepeți nişte proiecte şi de serviciu şi în particular ca să vă intre bani pe mai multe filiere.

PEŞTI
Vi se propune o asociere ca să lucraţi într-o echipă care-o să v-aducă succes, va fi o alegere bună. O să staţi, probabil, mai bine cu banii şi cu ascensiunea socială, e ceva care o să vă propulseze în carieră, să se vorbească de bine despre voi şi să faceţi progrese vizibile.

 Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Avem energie, iniţiativa şi trebuie văzut cum gestionam situaţia ca să avem câştig de cauză. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu partenerul de cuplu şi la treabă, şi la distracţie.

Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă

Horoscop 19 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veştile pe care le-aşteptam sosesc. Oamenii, la fel. Suntem inspiraţi şi o să facem ce ştim că le place oamenilor dragi nouă.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.