Horoscop 21 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă de Crăciun

Ultimul update: Joi 21 Decembrie 2017 11:05
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2017 07:52
Categorie: Horoscop

O să ne putem felicita c-am reuşit, după vreme îndelungată să primim o aprobare, nişte bani, un răspuns, să începem nişte cursuri sau poate unii dintre noi le-am absolvit, cu brio.

Vibraţia zilei este 3 şi ne putem baza foarte mult pe comunicare, ca să reuşim ce ne-am propus.

CAPRICORN: Poate v-aţi decis să faceţi pasul cel mare spre căsătorie şi-ncepeti pregătirile, iar jurămintele de credinţa să le rostiţi în noaptea de Crăciun sau de Anul Nou. O definitivare, vi se recunosc nişte drepturi se-ncheie un demers care v-a purtat pe drumuri şi o să începeţi o viaţă nouă, să vă bucuraţi de stabilitate.

VĂRSĂTOR: O chestiune mai veche o să reapară în prim plan şi o să aveţi prilejul să-i daţi de capăt, să vă eliberaţi, sufleteşte, să respiraţi uşuraţi. E lume voitoare în jurul vostru şi o să rezolvaţi mult mai uşor nişte lucruri care v-ar fi luat o groază de timp şi probabil şi bani.

PEŞTI: Se poate să luaţi nişte bani în plus, probabil din colaborări, o mai aduce şi partenerul de viaţă alţi bani şi o s-aveţi un buget consistent. În orice moment aţi putea pleca în vizită la rude, la prieteni, chiar şi cu treaba sau poate vă luaţi concediu şi vă-ntoarceţi după sărbători - după care puteţi pleca din nou.

Horoscop 19 decembrie 2017: Zodia care va primi o sumă importantă de bani

BERBEC: O să luaţi o primă de Crăciun, primiţi un cadou, o recompensă, vreo diplomă, cineva se-arata mulţumit de rezultatele muncii voastre. Poate sunteţi - încă - în tratative cu cineva din străinătate să plecaţi zilele - astea, dar nu sunt toate lucrurile în ordine şi va trebui să vă asiguraţi că nu rămâne nimic în aer.

TAUR: Poate renunţaţi la un mic proiect în favoarea altuia , să folosiţi toate resursele în aceeaşi direcţie, să nu vă risipiţi. Vă asociaţi cu cine trebuie în vederea unui proiect care o să v-aducă bani, şi să vă menţină în avest flux al afacerilor de succes - să păstraţi stacheta sus.

GEMENI: O persoană de care v-oţi fi depăşit recent vă căută să vadă dacă v-a trecut de tot dragostea care-a fost între voi, poate nu. Se-aşteaptă un răspuns ferm de la voi şi o să vă faceţi socotelile în aşa fel încât să puteţi pleca pe undeva într-o cât de mică vacanţă şi să vă descurcaţi din punct de vedere financiar.

RAC: Partenerul de cuplu s-a decis să-şi continue viaţa alături de voi şi să ajungeţi şi la ofiţerul stării civile, să legalizaţi relaţia. Un lucru pe care-l aşteptaţi de mult se-ntâmplă, primiţi o aprobare, vă mutaţi din ianuarie altundeva, sau la serviciu schimbaţi colectivul, departamentul.

LEU: Daţi de un sponsor generos care să vă finanţeze un proiect şi să luaţi şi cadouri unor copii care n-au de niciunele. Poate-abia acum s-au găsit bani, să daţi avansul pentru o casă, dacă nu cumva aţi încheiat construcţia unei locuinţe pe care aţi făcut-o aşa cum aţi vrut voi.

FECIOARĂ: O să mai luaţi câte ceva pentru confortul locuinţei, sau or fi nişte decoraţiuni interioare, obiecte de uz casnic, diverse. Se poate să organizaţi şi o ceremonie de reînnoit jurămintele, de anul nou, sau un botez, o aniversare, odată cu vreuna dintre sărbătorile de sezon şi să-i chemaţi pe prieteni.

BALANŢĂ: Vi se face un cadou de apreciat, mai ales gestul de sine, poate primiţi bradul de crăciun, sau nişte bunătăţi care n-au cum să nu vă placă. O să reglaţi o situaţie scriprica, poate daţi o raită şi pe la bancă să vedeţi ce înlesniri sunt în perioada asta, pe la magazine o să daţi de reduceri şi o să faceţi cumpărături că lumea.

SCORPION: Se poate să semnaţi un act important şi să vă bucuraţi c-aţi scăpat de o grijă, şi poate urma o ascensiune în carieră. Sunt lucruri pe care vreţi de multă vreme să le-ncercati, să vă învingeţi nişte prejudecăţi, şi o să reuşiţi, poate şi cu concursul altora, care cred în voi - aşadar, provocări!

SĂGETĂTOR: Partenerul de cuplu v-a pregătit o surpriză şi poate v-o dezvăluie când o să ieşiţi la o cină în oraş. Se-anunţă o reuşită la serviciu, pot fi şi alte avantaje în afară banilor, o să fiţi trimişi la un training în străinătate sau într-un city break, fie el şi în ianuarie.

Horoscop 20 decembrie 2017. Zodia care astăzi va lua o primă

Horoscop 20 decembrie 2017. Zodia care astăzi va lua o primă

horoscop

Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

Horoscop 17 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 15 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă mare de bani

Horoscop

Horoscop 14 ianuarie 2018. Zodia care ar putea deveni părinte

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii

Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri

Horoscop 8 ianuarie 2018. Săgetătorii plănuiesc o căsătorie