"Impreuna rezistam" - concert caritabil pentru victimele Colectiv. Ce facem in acest weekend

DeBarbati iti spun care sunt cele mai interesante concerte, filme si evenimente din acest weekend.

CONCERTE

Impreuna Rezistam - Arenele Romane - 14 Noiembrie ora 19:00 - 00:00

La concertul caritabil pentru victimele Colectiv vor fi prezente urmatoarele formatii: PARAZITII, SUIE PAPARUDE, ROA, COMA, EMIL, BREATHELAST, THE KRYPTONITE SPARKS, AEON BLANK, TIARRA, SOPHISTICATED LEMONS, HARLEQUIN_JACK, 9.7 RICHTER, H8, ABIGAIL

The Fresh - DJ Premier TY Event Hall - 15 Noiembrie ora 20:00 - 05:00

Citește și
Loredana concert
Omagiul emotionant pe care Loredana si Gabriel Cotabita l-au adus victimelor din Colectiv. Sala a aplaudat neincetat momentul
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Pe 15 noiembrie, The Fresh il aduce la Bucuresti direct de pe Coasta de Est pe notoriosul DJ Premier, cel mai mare producator de Hip-hop al tuturor timpurilor.

We Play Wax 2 Years Anniversary - Pavlov, Seme & Just Bald - C8 - 14 Noiembrie ora 22:00 - 06:00

We Play Wax s-a lansat la inceputul lui Noiembrie 2013 ca o simpla platforma de promovare a muzicii scoase exclusiv pe vinyl. Misiunea noastra a demarat in prima faza prin publicarea de review-uri si selectii muzicale, iar mai apoi prin intervievarea unor artisti noi sau cu vechime din toate sferele conexe muzicii electronice. La scurt timp dupa, am lansat probabil prima si singura serie de podcast-uri 100% vinyl, urmand ca la inceputul acestei veri sa facem tranzitia catre propriul nostru label, cu un release excelent pe plastic, marca Giovanni Damico & Tomson.

Holograf - Bucuresti - Sala Polivalenta - 14 Noi ora 19:00 - 22:00; 15 Noi ora 19:00 - 22:00

Trupa Holograf va lansa albumul cu numarul 18 printr-un concert ce va avea loc pe 14 noiembrie 2015, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Materialul va contine sapte piese noi, cat si trei melodii din repertoriul mai vechi al formatiei, reimprimate: “Mafia”, “Sunt un balcanic” si “Ai o ora sa te distrezi”.

Silviu Pasca - The Tube (vineri ora 23:00 - 04:00; 27 Noiembrie ora 23:00 - 04:00)

Il stiti pe Silviu Pasca | The Guy? ... daca da, cu siguranta ne vedem Sambata sa-l reascultati in The Tube! ...daca nu, asta e ocazia perfecta sa treceti in primul grup, so see ya' there! De ce? Pentru ca Silviu Pasca are ingredientele speciale pentru o reteta care face sa creasca adrenalina: voce, talent, energie molipsitoare!

Back to my Selector - Vlad Craioveanu, Marika (Madame Pogany - vineri ora 22:00 - 05:00)

Marika deschide vineri, 13 noiembrie, seria petrecerilor Back to my Selector cu primul invitat surpriza: Vlad Craioveanu. Conceptul evenimentului este simplu: invitatul va veni pregatit cu un mix special care va include piesele lui preferate. Vreti sa stiti ce asculta Vlad Craioveanu acasa sau ce muzica i-a definit personalitatea?


FILME

Spectre
Distributie: Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond il arunca pe agentul 007 intr-o investigatie ce-i dezvaluie actiunile unei organizatii sinistre. In timp ce M se confrunta cu adversari politici hotarati sa inchida serviciile secrete, Bond se chinuie sa dea la o parte valul de mister ce acopera teribilul secret din spatele SPECTRE.

 

 Mune: Gardianul lunii
Distributie: Omar Sy, Izïa Higelin, Michael Gregorio

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric. 

 

Pe malul marii
Regia: Angelina Jolie
Distributie: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent

PE MALUL MĂRII este povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), si a sotiei sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung intr-o statiune pitoresca si linistita din anii ’70, aflata la malul marii, intr-un moment de criza a mariajului lor. Pe masura ce isi petrec timpul cu alti turisti veniti acolo in vacanta, printre care proaspat casatoritii Lea (Laurent) si François (Poupaud), dar si cu localnici precum Michel (Arestrup) si Patrice (Bohringer), cei doi incep sa se confrunte cu probleme care mocneau demult in viata lor de cuplu.

 

 

ALTE EVENIMENTE

Love is in the ART (Creart - vineri ora 18:00 - 20:00)

Prima editie a Festivalului Love is in the ART va avea loc, intre 13 si 15 noiembrie 2015, in mai multe spatii din Bucuresti, tema pricipala a evenimentului fiind o celebrare a modului in care dragostea se reflecta in diferitele domenii ale artei. Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, evenimentul va aduce in fata publicului, timp de trei zile, piese de teatru, spectacole de dans contemporan, expozitii foto, proiectii de film si concerte.

Sunt un orb - 13 noiembrie

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul talentatului actor si regizor, Horatiu Malaele, cu zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand. Recitalul exceptional ”Sunt un orb” revine in inima capitalei sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, „pericol de ras in hohote“.

Time Dance Connection. Bucharest in Action (1925-2015) - Harta istoriei dansului contemporan in Bucuresti

Program: Vineri ora 10:00 - 20:00
14 Noi ora 10:00 - 20:00
15 Noi ora 18:30 - 20:30
18 Noi ora 18:30 - 20:30

De la Bucuresti, Timisoara, Cluj, direct pe scenele de la Paris, Berlin, Geneva, Kiel sau Milano, dansul contemporan romanesc a fost aplaudat, condamnat, batut, torturat si apoi dat uitarii. O istorie despre care s-a spus ca nu mai exista este adusa acum la viata, este strigata, afirmata, performata.

Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls
Program: Vineriora 17:00 - 20:00
14 Noi ora 17:00 - 20:00
15 Noi ora 17:00 - 20:00
16 Noi ora 17:00 - 20:00

In perioada 7-18 noiembrie, Teatrul Tandarica va imbraca tinuta de sarbatoare si isi va intampina publicul cu peste 70 de evenimente dedicate copiilor, tinerilor si adultilor. Vor fi 12 zile in care cei mici si cei mari sunt asteptati la spectacole de teatru sustinute de trupe din tara (Timisoara, Oradea, Sibiu, Cluj, Targu Mures, Galati, Iasi, Baia Mare, Brasov, Craiova si Bucuresti) si din strainatate (China, Bulgaria, Belgia, Spania, Italia, Polonia), ateliere, conferinte, dialoguri si discutii teatrale, lansari de carte, decernarea premiilor de excelenta in animatia romaneasca precum si o gala aniversara.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Loredana si-a lansat noul album, Imaginarium, printr-un show de exceptie la Sala Palatului
Loredana si-a lansat noul album, Imaginarium, printr-un show de exceptie la Sala Palatului

Peste 4000 de oameni au venit duminica seara la Sala Palatului pentru a o vedea pe Loredana cantand.

Omagiul emotionant pe care Loredana si Gabriel Cotabita l-au adus victimelor din Colectiv. Sala a aplaudat neincetat momentul
Omagiul emotionant pe care Loredana si Gabriel Cotabita l-au adus victimelor din Colectiv. Sala a aplaudat neincetat momentul

Loredana a sustinut un concert, sambata seara, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul caruia a adus un omagiu victimelor tragediei de la Colectiv.
 

Andre Rieu, in lacrimi la Colectiv. Artistul a facut un DVD special pentru Romania si va dona toti banii obtinuti victimelor
Andre Rieu, in lacrimi la Colectiv. Artistul a facut un DVD special pentru Romania si va dona toti banii obtinuti victimelor

Miscat de drama petrecuta in urma cu o saptamana si de suferinta atator parinti ai caror copiii sufera sau chiar au murit pe nedrept, Andre Rieu a venit sambata special in Romania.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.