Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Momentul in care un protestatar a vrut sa se urce pe scena, alaturi de Trump. Secret Service a intervenit imediat. VIDEO

Donald Trump

Donald Trump mai avea putin si impartea podiumul cu un protestatar, sambata la un miting in statul Ohio. Candidatul tinea un discurs in fata unui public numeros, cand un barbat a sarit sa i se alature pe scena. Fortele de ordine au intervenit imediat.

Trump tinea un discurs in fata multimilor inflacarate. Dintr-o data, din partea dreapta a scenei, un barbat iese din public si alearga catre podium, parand ca vrea sa il atace pe candidatul la nominalizare din partea Partidului Republican, conform Business Insider.

In imagini se vede cum Donald Trump se panicheaza si mai mai sa darame pupitrul. Fortele de ordine au actionat imediat si l-au pus la pamant pe protestatar, in timp ce alti agenti l-au flancat pe vorbitor.

Dupa ce spiritele s-au calmat, cu fata vizibil transpirata, Trump a tinut sa precizeze ca ar fi putut sa ii faca fata chiar el barbatului care s-a napustit asupra lui, “dar este mult mai bine cand o face politia”, carora le-a multumit. In tot acest timp, din multime se aud urale si huiduieli.
 

 

Sursa: Business Insider, Data publicarii: 13 Martie 2016
  • 3 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Donald Trump, miting, Ohio, protestatar, forte de ordine,

Comentarii(3)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61807365
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed