Momentul in care un protestatar a vrut sa se urce pe scena, alaturi de Trump. Secret Service a intervenit imediat. VIDEO

Dată publicare: 13-03-2016 11:57
Dată actualizare: 16-03-2016 06:59


Donald Trump

Donald Trump mai avea putin si impartea podiumul cu un protestatar, sambata la un miting in statul Ohio. Candidatul tinea un discurs in fata unui public numeros, cand un barbat a sarit sa i se alature pe scena. Fortele de ordine au intervenit imediat.

Trump tinea un discurs in fata multimilor inflacarate. Dintr-o data, din partea dreapta a scenei, un barbat iese din public si alearga catre podium, parand ca vrea sa il atace pe candidatul la nominalizare din partea Partidului Republican, conform Business Insider.

In imagini se vede cum Donald Trump se panicheaza si mai mai sa darame pupitrul. Fortele de ordine au actionat imediat si l-au pus la pamant pe protestatar, in timp ce alti agenti l-au flancat pe vorbitor.

Dupa ce spiritele s-au calmat, cu fata vizibil transpirata, Trump a tinut sa precizeze ca ar fi putut sa ii faca fata chiar el barbatului care s-a napustit asupra lui, “dar este mult mai bine cand o face politia”, carora le-a multumit. In tot acest timp, din multime se aud urale si huiduieli.
 

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO