(P) Te-ai intrebat vreodata cum sarbatoresc romanii de peste hotare Ziua Nationala a Romaniei?

29-11-2016 16:37


TransferGo

Cu totii stim ca ziua de 1 Decembrie ii prinde pe romanii plecati peste hotare departe de casa, departe de familie si prieteni.

De aceea, TransferGo, companie de transfer international de bani online, a invitat romanii din Londra sa se bucure de aceasta sarbatoare si sa petreaca in cea mai vesela petrecere mobila din capitala Marii Britanii.

Calatorii, apartinand comunitatii de romani, au urcat intr-un autobuz londonez al bucuriei marca TransferGo, care a parcurs un traseu de dimineata pana seara prin capitala Marii Britanii.

Sub conceptul “Transferam cu bucurie”, autobuzul a plimbat, pret de aproape o zi, un grup de romani care au sarbatorit, plini de optimism, Ziua Nationala a Romaniei.
Atmosfera pe tot parcursul calatoriei a fost intretinuta de melodii romanesti si voie buna din partea celor prezenti.

Autobuzul s-a plimbat prin centrul Londrei si cartierele romanesti, trecand pe langa puncte cheie precum Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster si chiar pe la poarta reginei pentru a imparti putina bucurie tuturor celor care i-au iesit in cale.

La parterul autobuzului mai multi dansatori au destins atmosfera printr-un dans sincron plin de energie. De asemenea, petrecaretii au fost intampinati de zeci de stegulete si baloane galbene.Petrecerea mobila care a intors privirile pe strazile Londrei s-a incheiat intr-o nota pozitiva prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei. Initiativa face parte din eforturile TransferGo de a oferi sprijin romanilor stabiliti in Marea Britanie.

TransferGo utilizeaza cele mai bune solutii inovatoare pentru a sprijini comunitatile de emigranti sa transfere bani la nivel international. TransferGo este o solutie ideala de a trimite bani celor dragi de acasa, fiindca e usor, ieftin si rapid.

Vezi mai jos cum s-au distrat romanii din Londra cu ocazia sarbatorii de Ziua Nationala a Romaniei:
 

Sursa: StirilePROTV

Tags: transfergo,

VIDEO PROTVPLUS.RO