(P) Cu TransferGo economisesti sume de bani de care te poti bucura impreuna cu cei dragi. Povestea lui Zoltan

Ultimul update: Sambata 26 Noiembrie 2016 07:05
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2016 15:58
Categorie: TransferGo
TransferGo

TransferGo este una dintre firmele dornice sa afle povestile de viata ale clientilor sai.

Mai mult de atat, TransferGo este considerata parte importanta a fiecarei povesti in parte: Zoltan, Andreea, TransferGo si o cina romantica – iata una dintre povesti! Si, bineinteles, sunt mii de scenarii avand in vedere ca firma are in acest moment peste 200.000 de utilizatori.

Zoltan din Targu Mures, locuieste in Londra de 1 an alaturi Andreea, prietena lui. De ce au plecat din tara si cum a ajuns client TransferGo ne spune chiar el: “Am venit in Marea Britanie pentru un viitor mai bun, un loc de munca mai bine platit. Trimit bani familiei mele, prietenei mele, sa ii ajutam si pe cei de acasa. Am avut si rate pe care le-am platit. Nu stia nimeni la inceput de TransferGo, dar am citit si am vazut comentariile ca e bine, apoi am testat cu 10 lire, am vazut ca merge si am trimis sume mai mari. Mi-a placut si de atunci incolo doar asta folosesc.”

Pe langa faptul ca a descoperit un serviciu sigur, Zoltan a descoperit un serviciu ieftin! Indiferent de suma de bani trimisa in tara, plateste o suma fixa. Astfel, pentru 100 lire/euro sau 1000 lire/euro, plateste 0,99 p. Inainte de a descoperi acest serviciu „daca voiam sa trimit 50, 100, sau 500 de lire ma costa din ce in ce mai mult”, spune Zoltan.

Absolut adevarat! Companiile care fac transfer international cash practica comisioane mari, iar acestea cresc pe masura ce suma transferata este mai mare. De exemplu, pentru 100 EUR trimisi prin Western Union veti plati 9 euro, iar pentru 500 euro veti plati 30 euro. Diferenta intre 0,99 p si 30 EUR poate fi pretul unei cine romantice in oras. Ganditi-va ca sumele din diferentele astea se aduna lunar si pot fi si mai mari, in functie de cati bani se transfera.

Mai mult de atat, TransferGo a decis sa isi rasplateasca clientii fideli, creand un program de recomandari. Concret, clientul multumit de serviciu isii va invita prietenii sa il foloseasca si, pentru fiecare prieten invitat drept client, va primi de la TransferGo £10. Bonusul se poate revendica imediat dupa ce prietenul invitat va face un transfer de minim £50. Insa surprizele nu se opresc aici. Serviciul poate fi recomandat si unei companii care face plati internationale– in aceasta situatie primindu-se un bonus de £50.

Din ce cauza nu ai alege un serviciu care sa te avantajeze din orice punct de vedere? Poate, doar pentru faptul ca nu stii despre existenta lui! TransferGo exista si isi desfasoara activitatea din 2012, este momentul sa faceti cunostinta!

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a romanilor din Anglia. Cu TransferGo, orice roman poate trimite bani cu doar £0.99 comision fix, indiferent de suma, iar banii ajung intr-o zi lucratoare.

TransferGo Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Tags: TransferGo,

VIDEO PROTVPLUS.RO
TransferGo
(P) Cat valoreaza munca romanilor aflati peste hotare?
(P) Un milion de tranzactii si peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
(P) Cum sa eviti dubla conversie valutara in Anglia
(P) Din experientele traite de altii poti lua ceea ce este mai bun! TransferGo a cucerit mii de romani plecati in strainatate
(P) Te-ai intrebat vreodata cum sarbatoresc romanii de peste hotare Ziua Nationala a Romaniei?
(P) Cu TransferGo economisesti sume de bani de care te poti bucura impreuna cu cei dragi. Povestea lui Zoltan
TransferGo
(P) Fara surprize!
(P) Cat de scumpa e viata in Anglia?
(P) Este normal sa mi se verifice identitatea cand fac un transfer de bani online?
(P) Cat de bine sunt platite locurile de munca in Regatul Unit?
(P) Impactul Brexit asupra relocarii si angajarii in Anglia
(P) Cele mai populare destinatii de vacanta in Regatul Unit