Vremea miercuri, 8 septembrie. Zi călduroasă și soare în toată țara

Ultima actualizare: 08-09-2021 09:37

Astăzi avem vreme bună, dar dimineața se anunță cam răcoroasă aproape peste tot. În zona montană și prin sud o să fie ceva înnorări, iar vântul va suflă destul de tare pe litoral și în sudul Banatului.

În Dobrogea și Bărăgan va fi o zi destul de însorită. Vântul va avea intensificări la malul marii, pe unde, după-amiază, vor fi și ceva înnorări. Temperaturile rămân la valori similare cu cele de ieri, iar în Bărăgan se vor atinge 25 de grade.

Și în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea va fi asemănătoare. Norii apar destul de rar, nici vântul nu pune probleme, iar maximele se încadrează între 23 și 25 de grade.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se anunță o zi frumoasă, chiar dacă dimineață sunt ceva condiții de ceață. Mai apoi se înseninează, iar temperaturile ajung la valori destul de plăcute.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș dimineața este răcoroasă, însă până la amiază se încălzește și vom avea până la 25 de grade. Apar și câțiva nori, dar nu vor fi ploi.

În ținuturile vestice va fi cel mai cald, iar după prânz se vor atinge 26 de grade. Doar pe la munte vor fi ceva înnorări, dar condițiile de ploaie sunt foarte reduse.

În Transilvania este frig în primele ore ale zilei, mai ales în depresiuni, pe unde avem și puțînă ceață. Peste zi se adună câțiva nori de vreme bună, iar temperaturile ating 24 de grade în vestul provinciei.

În Oltenia va domina atmosfera însorită, însă pe la munte vântul o să sufle destul de tare. În rest se anunță o zi plăcută, cu până la 25 de grade în zona Drobeta Turnu-Severin.

În ținuturile sudice găsim tot vreme bună, cu mult soare. Nu sunt semne de ploaie, iar maximele ating 24 de grade în Lunca Dunării.

București

În București după o dimineață răcoroasă, soarele încălzește treptat atmosfera, iar la amiază maximă atinge 24 de grade. Norii apar sporadic, iar vântul rămâne activ. Vremea bună continuă și la noapte, iar spre dimineață temperatura coboară până la 10 grade.

Munte

 

La munte este destul de frig în primele ore ale zilei, iar pe vai și în depresiuni sunt și ceva condiții de ceață. Mai apoi va domină atmosfera însorită, iar vântul prinde putere în masivele sud-vestice.

Litoral

Pe litoral se anunță o zi frumoasă, dar va fi cam răcoare și în stațiuni nu se vor înregistra mai mult de 22 de grade. Vântul se întețește, iar după-amiază vor fi ceva înnorări. Apă marii va avea în jur de 21-22 de grade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO