Vremea, 25 Octombrie. Vreme frumoasă și cer senin în cea mai mare parte a țării

Ultima actualizare: 25-10-2021 10:03

Vremea astăzi, 25 Octombrie. Vreme frumoasă cu cer senin în multe zone, dar temperaturile continuă să scadă. Pe parcursul zilei se mai aduna norii în Dobrogea, în dealurile Olteniei și ale Munteniei, dar nu sunt anunțate ploi.

Vântul se intensifică în sudul Banatului, pe unde se vor atinge viteze de 55-60 km/h, iar trecător se va înteți și în zona Carpaților Meridionali. Dimineața, în zonele joase, va fi ceață, iar maximele termice pleacă de la 8 grade în depresiuni și vor ajunge până la 15-16 grade în regiunile vestice.

Vremea pe regiuni

În Dobrogea și Bărăgan mai apar înnorări temporare, însă nu vorbim despre ploi, iar temperaturile scad cu 3-4 grade față de ieri.


În Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim vreme plăcută cu cer senin. Se răcește ușor și după prânz se vor atinge cel mult 12 grade Celsius.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi foarte frumoasă, soare și maxime comparabile cu cele înregistrate duminică. La noapte, temperaturile ajung la pragul înghețului.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, găsim vreme plăcută, cu cer curat pe tot parcursul zilei și temperaturi în creștere ușoară.

În ținuturile vestice, atmosfera va fi însorită, iar temperaturile se opresc pe la 13-14 grade.

În Transilvania este frig în primele ore ale zilei, mai ales în depresiuni, pe unde sunt și condiții de ceață. Amiaza ne-aduce însă vreme bună, se mai răcește puțin și maximele ajung la 12 grade în vestul provinciei.

În sud-vestul țării, ne-asteaptă o zi frumoasă cu cer mai mult senin, dar se mai răceste puțin. După prânz se ating valori de 14 grade în vestul Olteniei.

În ținuturile sudice, găsim vreme frumoasă, câțiva nori de decor și temperaturi de 12-13 grade.

Vremea în București

În București, luni, avem soare și un vânt mai activ. Va continua să se răcească și după prânz se vor înregistra în jur de 13 grade Celsius.

Vremea la munte

La munte, urmează o zi frumoasă, dar rece mai ales dimineața și noaptea. Vântul va avea intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, cu viteze de 55-60 km/h, iar temperaturile cresc ușor.

Vremea în următoarele zile


București

În București avem soare și un vânt mai activ. Va continua să se răcească și după prânz se vor înregistra în jur de 13 grade Celsius.

Marți rămânem cu vremea rece, cerul rămâne acoperit de nori pe tot parcursul zilei și la amiază vor fi în jur de 13 grade.

Miercuri în prima parte a zilei, predomină vremea închisă, dar treptat cerul se degajează, iar vântul va sufla slab. Se încălzește ușor și după prânz se ating 15 grade.

Joi atmosfera va fi schimbătoare, vântul va sufla cel mult moderat și în termometre se vor înregistra în jur de 14 grade. În noaptea de joi spre vineri, minima va fi de 4 grade.

Munte

La munte, urmează o zi frumoasă, dar rece mai ales dimineața și noaptea. Vântul va avea intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, cu viteze de 55-60 km/h, iar temperaturile cresc ușor.

Marți cerul va fi curat în Munții Apuseni și în nordul Carpatilor Orientali și variabil în rest. Temperaturile mai cresc puțin, iar vântul va sufla mai tare la altitudini mari, în vestul Carpaților Meridionali.

Miercuri va predomina vremea frumoasă după ce se risipește ceața matinală și vântul va fi mai insistent.

Joi în primele ore ale zilei va fi ceață pe văi și în depresiuni însă mai tărziu se arată soarele și vântul va fi activ.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO