Fără ceață și cu temperaturi pozitive, așa ne va găsi Anul Nou. Vremea va fi mai caldă decât este normalul perioadei, toată luna ianuarie. Ce temperaturi vor fi la miezul nopții.

După o zi caldă, cu temperaturi care au ajuns în sudul țării până la 14 grade Celsius, vineri noapte termometrele nu vor scădea sub zero grade aproape în nicio regiune. În Capitală vor fi 2-3 grade Celsius la miezul nopții, iar în orașe precum Craiova, Brașov sau Sibiu va fi și mai cald.

Dacă ne uităm la previziunile meteo pentru următoarele săptămâni, ianuarie rămâne doar cu numele cea mai friguroasă din an.

În prima zi, temperaturile vor fi neobișnuit de mari și, chiar dacă vor mai scădea în a treia și a patra săptămână din an, vor fi tot grade cu plus în mai toată țara.

Temperaturi de Revelion

În București, vor fi 4 grade Celsius, iar în țară se vor înregistra 5 grade la Cluj Napoca, 9 grade la Sibiu, 6 grade la Brașov, 4 grade în Baia Mare, 4 grade în Constanța și 7 grade în Oradea. În ianuarie va fi cu 4-5 grade mai cald decât ar fi normal.