Unde va ninge in Romania. Prognoza meteo pentru urmatoarele 4 zile

Ultima actualizare: 26-10-2012 02:56
meteo

Cerul va fi mai mult noros in urmatoarele zile. Va ninge slab local in zona montana si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare la munte.

Pe spatii restranse, indeosebi in vestul si sudul tarii, va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura. Temperaturile minime se vor situa intre -8 si 0 grade.

Marti - Cerul va fi mai mult noros in centrul, nord-estul tarii si la munte unde pe arii restranse se vor semnala ninsori slabe. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat va ninge in regiunile vestice si sud-estice.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiuni.

In zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va creste.

Miercuri - Cerul va fi variabil, temporar noros in vestul, centrul si nordul tarii, unde izolat cu precadere la munte va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in regiunile estice si montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, usor mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata si chiciura. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Joi - Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse vor fi precipitatii mixte in nord-vestul tarii si predominant ninsoare la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 1 si 7 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade. Mai ales dimineata si noaptea local in zonele joase va fi ceata si chiciura.

Vineri - Cerul va avea innorari si local se vor semnala precipitatii mixte in jumatatea de nord a tarii si izolat in rest. La munte va ninge. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO